Lukijat

sunnuntai 8. elokuuta 2010

Risupesä kivi munilla


Linnunpesä löysi paikkansa maitotonkan päältä. "Munat" ovat Suomussalmelta tuodut kivet, aika paljon munan malliset.Mökki rakennukselle tuli sorakuorma ja siellä oli jos jonkinmoisia kiviä, sielläpäin Suomea tuntuu olevan ihan erilaisa kiviä kuin täällä. Väriltään ja muodoiltaan aivan mahtavia, siellä on askartelijan aarre-aitta ;9

4 kommenttia:

 1. Saat joskus näyttää mulle miten tommonen pesä tehdään oikeeoppisesti. Sireenissä oleva, sun tekemä pesä on jotenki löystyny/harvennu, tippuu se muna vähäväliä. Ompahan se jo jonkun vuoden ollukki.

  VastaaPoista
 2. Nyt täytyy kyllä sanoa että en tiedä miten se oikeaoppisesti tehdään :D Yritän vaan tehdä niin että pysyy jotenkuten kasassa, että se siitä oikeeoppisesta :D Yllättävän monta vuotta nuo risutyöt kestävät vaikka ovat läpi vuoden ulkonakin.

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka upean blogin löysinkään:) Kiitokset tyttärellesi, joka hienosti vihjaisi :)
  IHANA!
  Upeita hommia osaat tehdä, aivan mahtavia ideoita ja oivalluksia:)
  Jämähdän vakkarilukijaksi, jos sopii(!!?!!)
  Kiitos vielä ja mukavaa tätä, tuoretta viikkoa:)
  tuksu

  VastaaPoista
 4. Hei Tuksu, mukava kun löysit blogini ja "jämähdät" lukijaksi.Olen kai aina ollut "lapsellinen" luonteeltani ja nyt se oikein pääsee esille, minusta on kiva säilyttää sellainen tasainen "lapsellisuus" silloin voi hommailla kaikenlaista mukavaa :D Minä en kai halua ikinä kasvaa ns. aikuiseksi, näin on ihan mukava olla.
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinullekin, minulla alkoin tänään työt, niin se 4 viikkoa hurahti:D

  VastaaPoista