Lukijat

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Kyllä se mökki alkaa jo hahmottua


Kyllä se mökki valmistuu, hitaasti mutta varmasti. Minulla jo sormet syhyää sisustus hommiin :D Pitkän matkan vuoksi rakentaminen on hidasta, onneksi pojat ovat lupautuneet kattopelti talkoisiin loppu kuusta. Tiettyjä hommia on vaikea yksin tehdä vaikka olisi kuinka näppärä ja näppärähän minun mies on :D Pitkä matka on vielä valmiiseen, mutta eipä tässä kiirettä ole, (valmistuis jo).

6 kommenttia:

 1. Voi! ihana mökkihän se sieltä onkin tulossaan :)
  Tsemppiä vaan rakennusmiehille.
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Mikä muuten on arvioitu valmistumisaika vai onko sellasta arvioo?

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tuksu,mökki on isännän henk.koht. projekti. Aluksi olin vastaan koko rakentamista, mutta nyt alan jo pehmeneen. Projekti on iso käyttöön nähden, ompahan sitten eläkepäiville kunnollinen paikka jos pitempään kesällä haluaa olla :D


  Sanna,ens alku kesästä olisi tarkoitus tehdä sisähommat siihen malliin että loppu kesästä pääsis viemään huonekaluja. Kalut ovat jo suurimmaksi osaksi varastossa ja tekstiilejä alan talven aikana suunnitteleen :D Verhot ovat nyt helpot kun ikkunat ovat standardit, ainahan ne ei ole meillä ollut :D :D

  VastaaPoista
 4. Tuksun blogin kautta tänne tupsahdin.Ihailen keramiikkatöitäsi ja risutöitä,puhumattakaan neuletöistä.
  Olen itse harrastanut keramiikkaa kymmenisen vuotta.Nyt tosin kolme vuotta ollut taukoa kiireisen elämän rytmin vuoksi.Risutöitäkin olen tehnyt ja pajua.
  Iso projekti teillä mökisssä alkamassa.Onnea sille.

  Mukavaa viikonjatkoa.

  VastaaPoista
 5. Tyttäresi blogista tänne piiphdin. Katselin mökkikuvia,aivan ihana mökki teillä.

  Risutyöt on kauniita, olet niin kätevä käsistäsi.

  VastaaPoista
 6. JaanaElina, kiva kun tupsahdit tervetuloa :) Keramiikka on henkireikä arjen kiireelle, tänään just ilmoittauduin syksyn tunneille.
  Mökkiä on hankala rakentaa kun matkaa on yli 600km, mutta eiköhän se siitä valmistu :D

  Liisa, kiitos ja tervetuloa sinullekin :D Nyt on vähän hiljaista harrastus rintamalla, odottelen inspiraatiota :D :D Kunhan illat pimenee niin eiköhän taas jotain synny :)

  VastaaPoista