Lukijat

tiistai 17. elokuuta 2010

Mökin keittiöön pientä piristystäKesälomalla tuunasin vähän keittiön kaappeja. Bauhausista löysin aikas hauskat vetimet. Kaappien alareunassa oli ennen kummallinen puunvärinen "lista", niimpä päätin että nyt vaihdetaan vähän kuosia. Ruudullinen kaistale on kontakti muovia joten asennus oli helppoa, samalla muovilla päällystin tiskialtaan takaseinän. Takaseinä oli sellaista levyä joka oli kuin kaakelia, muovi on helppo irrottaa jos kyllästyn ruutuihin. Piristää kummasti vaikka homma ei ollut kummonen, kyllä tiskaus taas maistuu :D
Kuvat ovat vähän epätarkkoja, jotain vikaa kamerassa täytyy olla, tai sitten jossain muussa :D :D Veikkaan kyllä että jossain muussa.

2 kommenttia:

 1. Onpas hieno! Aivan ihanat vetimet ja kyllä pieni piristys on aina poikaa:) NIIN vikaahan voi olla ihan vaikka siinä, että joku muu häiriö tuli...ittessähän se ei kuiteskaan ole :)
  Jestas, mun on PAKKO päästä Bauhaussiin, en ole käynyt, kun keväällä, kiireessä silloinkin...
  Sieltä olen kuiten tehnyt usein hienoja löytöjä.
  Kiitokset taas tosi kivasta postauksesta :)
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Tuksu, Bauhausissa on kaikenlaista kivaa. Samalla kun ostin noita vetimiä löysin rautaisen liskon joka koristaa nyt mökin seinää. Olemme paljon ostaneet sieltä remonttitarvikkeita, laattoja, wc:n kalusteet ym.
  Minun veli aina sanoo että hänessä ei ole mitään muuta vikaa kun että puuttuu viat, taidan yhtyä tokaisuun ;D ;D

  VastaaPoista