Lukijat

tiistai 9. syyskuuta 2014

Tomaattia pukkaa

Taidampa ensi keväänä laittaa itse tomaatit taimelle, tiikeri onkin hyvä lajike. Osto taimista sato on ollut niukkaa kun taas "tikru" notkuu tomaateista.
Keltaiset raidat tulevat voimakkaammin esille kun malttaa antaa kypsyä aivan tumman punaiseksi :) Ei uskoisi että tuossa ne pikkusormen vahvuiset hontelot taimet kantavat tuollaisen määrän tomaatteja.


Lobelia matkusti  kesälomalla Suomussalmelle, otin varmuuden vuoksi mukaan ettei helteessä käy huonosti :DRuusut aloittivat vielä kukinnat, valkoisesta en tiedä mistä on meille tullut mutta hyvä kun on tullut :)

Paljon on kukkia jotka ovat jo ns. talviunilla ja kukkamaat aikas ruman näköisiä, onneksi jokunen vielä ilostuttaa kukinnallaan :)

Mukavaa viikonjatkoa ♥

6 kommenttia:

 1. Hienon tomaattisadon olet kasvattanut ja lobeliasikin on vielä 'täydessä iskussa' :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskaan ennen ei tuollaista satoa ole tullutkaan :) Meillä syödään nyt jonkin aikaa tomaattia.

   Poista
 2. Upea tomaatti saalis,kauniit kukkaset viellä kukkivatt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti kaikki raakileet ehtivät punastua. Osasta teen tomaattimurskaa pakastimeen, voi sieltä sitten talvella ottaa vaikka lasagneen :)

   Poista
 3. Ota tomaatista siemenet ja laita talouspaperin väliin kuivaan paikkaa. Keväällä sitten voi paperineen laittaa ne kasvamaan . Sillai olemma aina tehneet. Hyvä sato sinulla. Kaunis tuo neilikkaruusu.
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, taidan kokeilla ellen hukkaa niitä talven aikana :)

   Kiitos, mukavaa keskiviikkoa myös Sinulle ♥

   Poista