Lukijat

lauantai 13. syyskuuta 2014

Pihakruunu sai vihdoin valot,

 en sitten osannut laskea viiteen vaan valoja on neljä. Valot olivat 4kpl/ 10e tarjouksessa, ei tullut mieleeni ostaa yhtä lisää normi hinnalla :D Haen sen yhden vielä, on sitten silmälle parempi :)


Yksi oli kerennyt latautumaan, voi olla ihan kivan näköinen kun illat pimenee. Värittömällä "sikafleksillä" liimasin pidikkeisiin. Kiitos Elämää Onnenpähkinässä hyvästä vinkistä :)  


Alkaa olla haravioinnin aika, puissa vaan on niin paljon vielä lehtiä ja kokoajan putoilee. Mies ajoi ruohonleikkurilla nurmialueet, aika hyvin sinne silpoutuivat.

Mukavaa lauantai illan jatkoa ♥

7 kommenttia:

 1. Puolin ja toisin täällä blogimaailmassa annetaan vinkkejä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopivien lamppujen löytämiseen meni aikaa, mutta löytyihän ne vihdoin :)

   Poista
 2. Illat alkaa olla jo hämäriä kiva on laittaa valoja,lehtiä jo tippuu kovasti päästään haravoimaa,Hyvää pyhäpäivää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä jotain pihavaloja jo kaipaakin, illan hämärässä on kaunista kun piha valaistuu :) Haravoimaan olen menossa, tyyni ilma ja aurinko paistaa :)

   Poista
 3. Mainio pihakruunu lamppu, kaunis ja varmaan iltapäivästä ihana valoineen. Pian on harva taas otettava esille, tosin täällä melkein kaikki lehdet varsinkin pensaissa tippumatta. Aurinkoista sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... höh mitä sanoja tämä puhelin kirjoitti, piti olla 'iltahämärässä' ja 'harava' :)

   Poista
  2. Meidän kone kanssa kirjoittaa joskus mitä sattuu ;) Lehtiä riittää, meillä on monta koivua jotka pudottelevat eriaikaan lehtensä :)
   Kiitos samoin, aurinko paisteleekin mukavasti :)

   Poista