Lukijat

perjantai 10. elokuuta 2012

Viimeisellä loma viikolla Miehen kanssa vähän "huviteltiin" :D

Muistaako kukaan enään tällaista kapinetta ?
Montaa ohjelmaa ei ole, "ohjelma" vaan asentoon 4


ja puhdasta tulee.


Meillä oli mökillä mahtava pyykkipäivä, aurinko paistoi ja Huvi hyrisi :) Tähän malliin täytyy vesi lämmittää saunan padassa :D


Uikulle löytyi paikka rantakiviltä. Liimasin sen tiiliskiveen, ei lähde ihan heti aaltojen mukaan. Harmi vaan  kun Siurosta lasketaan vettä niin uikulta ei näy kun pää :D


34 kommenttia:

 1. Tuommoisen huvin minäkin haluaisin. Yritin vuosi sitten bongata kirppiksiltä sekä huutonetistä, mutta aina ne meni ohi. Todellakin hyödyllinen laite. Nyt olisi meilläkin lakanapyykkiä mitä voisi huvitella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppiksillä ei ole silmään osunut. Huvi on siitä kumma laite kun yhteen suuntaan vaan pyörittää ja puhdasta tulee, tosin pyykit on joskus solmussa :D

   Poista
  2. Itselläni on 3 kpl pulsaattoripesukoneita käytössä mökillä! Yksin on tuo kuvan mallinen muut ovat hoovereita! Pesen niillä kaikki pyykkini joskus myös äidiltä pyydettyjä kun olen pesemässä pyykkejä! Rakastan miehenä pyykin pesua vanhanaikaisilla pulsaattori pesukoneilla Ensi viikolla meinaan taasen mennä pesemään pyykkejä mökille! Toivotaan jotta olisi keväisen aurinkoisia ilmoja jotta saisi ulos kuivumaan! Olen löytänyt näitä yleensä netin kautta tori.fi! Kyllä näinkin puhdasta tulee!

   Poista
 2. :) Ihana huvitus, teillä siellä mökillä olikin!
  meillä Wanhassa Mummulassa pestiin "Hooverilla", se kyllä lämmitti veden... mutta muuten samanlaista pyykkäystä :)
  Onneksi tuli vesijohto, viemäri ja koneet :)
  Tuo uikku on ihana!
  Mukavaa aurinkopäivää sinne
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huvi on meidän silmäterä, siellä se saunan pukuhuoneen nurkassa odottelee käyttöä :) Hooveri oli sitten sitä uudempaa mallia :)

   Poista
  2. Kyllä mökillä odotelle nuo pulsaattori pesukoneet taasen pyykkipäivää! Olen lupaillut niille jotta ensiviikolla voisi olla sellainen päivä jotta pääsevät taasen pesemään iloisena pyykkejä! Hyviä pelejä nykyisinkin kyllä voitta nyrkkipyykin!

   Poista
 3. Iskä pesi aikoinaan vuokrahevosten satulahuovat tuollaisessa kun äiti ei halunnut niitä kaikkine karvoineen ja likoineen pesukoneeseen :) Puhdasta tuli! :) Nyt se on laskutasona wanhan saunan pukuhuoneessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satulahuopien pesuu oli varmasti hyvä vehje, ei tukkeudu nukkasihdit :)

   Poista
 4. Voi vieläkös tuommoisia löytyy,muistan kyllä,nyt on tuullutkin on saanut hyvin pyykit kuiviksi,mukavaa viikonloppua:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voittaa mennentullen nyrkkipyykin, lakanat ja muut isommat ovat hankalia nyrkkipyykättäviä. Huvilla sujuu :D

   Poista
  2. Itselläni on käytössä 3 pulsaattorikonetta! Niillä tykkään pestä pyykit nykyisinkin vaikka olen mies! Lapsena kun äiti oli pyykillä olin välillä kesäisin mukana! Tykkäsin kun sai veivata pyykit koneesta saaviin ja virutella! Ensi viikolla meinaan mennä taasen mökille pyykille pulsaattori pesukoneella! Toivotaan jotta olisi hyvä ilma että saisi pyykit ulos kuivumaan!

   Poista
 5. voi veikkonen., minä olen pessyt tuommosella kojeella pyykkiä vielä -80 luvulla:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me pestiin 70-luvulla kesäisin meidän kaikki pyykit kun ei ollut kotona vielä automaatti pesukonetta :)

   Poista
  2. Itse pesen kaikki omat ja joskus äidiltäkin pyydetyt pyykit vastaavan laisella pulsaattori pesukoneella! Muistan kun äiti pesi pyykit pulsaattori pesukoneella kun olin lapsi. Itse olin välillä kesäisin auttelemassa äitiä pyykillä tykkäsin kun sai veivata pyykit koneesta saaviin ja pääsi huutelemaan! Rakastan pyykin pesua tällaisella pulsaattori pesukoneella! Ensi viikolla olisi tarkoitus taasen pestä pyykkiä toivotaan keväisen aurinkoisia ilmoja!

   Poista
 6. Voi muistanhan minä!!!
  Olen tuollaisella jopa tyttäreni vaatteita pessyt.
  Mamman ja Papan luona.
  Nythän myydään taas pulsaattorikoneita uusinakin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki vanha hyvä palaa uutena markkinoille :)

   Poista
  2. Tuollaisella pulsaattorikoneella pesen kaikki pyykit nykyisinkin! Tykkään pestä pyykit vanhalla
   pulsaattori pesukoneella!Siinä on jotain josta pidän sellaista josta tykkään! Hyvä kapisus nykyisinkin kyllä puhdasta näinkin tulee

   Poista
 7. Aikoinaan meilläkin oli pulsaattorikone ennen tekniikan tuloa :-) Olen kuullut, että juoksijat hieroisivat pohkeitaan seisomalla itse tuon koneen sisässä pyörivässä vedessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii varmasti hieronta koneenakin, tässä sitä huomataan kuinka monikäyttöinen pulsaattori kone voi olla :D

   Poista
 8. Jotenkin tutulta tuo näyttää, meilläkin oli aikoinaan lapsuuden kodissa samantapainen ainakin. Nyt on vesistöt täynnä, eipä ihme että uikkuparkakin saa kurkki vedestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun kotona ei tuollaista ollut kun talossa oli pesutupa. Veden pinta laskee parissa tunnissa huimasti, Uikku kylläkin on nyt suurimman osan vuorokaudesta "hukkumaisillaan" :D

   Poista
 9. Tuttu on pyykkikone olen sellailla pessyt pyykkiä
  Hyvää viikon loppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tuntuu olevan paljon sen aikakauden bloggaajia kun pulsaattorit olivat kovassa käytössä :)

   Poista
  2. Itse pesen pyykit vastavalla pulsaattoripesukoneella nykyisinkin. Tykkään pyykinpesustaa tällaisella pulsaattori psukoneellla kyllä tälläkin puhdasta tulee!

   Poista
  3. Tuollaisella vastaavanlaisella meinaan huomenna pestä taasen pyykkiä mökillä! Kyllä tällä hyvin puhdasta tulee! Tarkoitus olisi laittaa pyykit ulos kuivumaan toivottavasti sää suosii huomenna! Pidän pyykin pesusta vanhalla pulsaattori pesukoneella! Onhan se toki erilaista ja aikaa kuin automaattikoneella!

   Poista
 10. Olipa teillä hyödylliset huvit.
  Jajattelin kyllä ensin että missököhän ovat käyneet huvittelemassa.
  Sait minut hymyilemään, kun jatkoa katsoin. hih. "Huviteltiin" hyvin sanottu.
  Olen minäkin pessyt tuollaisella koneella, mutta en huvi nimisellä.

  Mukavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei turhia huvitella ;D Huviahan mökkipyykin pesu on, sattuu vaan koneen nimi olemaan osuvasti Huvi :)

   Poista
  2. Itse rakastan pyykin pesua pulsaattori pesukoneella nykyisinkin se on into himoni! Huomenna olisi taasen tarkoitus pitää pyykkipäivä mökillä ja laitaa ulos kuivumaan!

   Poista
 11. Meillä on mökillä vastaava peli.Luulen että vielä ihan toimivakin,vaikken oo sitä koskaan käyttänytkään.Olen turvautunut tuttuun ja turvalliseen nyrkkipyykkiin :)
  Pitäiskin vasiten sitä joskus kokeilla...
  Mukavaa lauantai-iltaa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, hauskaa puuhaa ja puhdasta tulee :)

   Poista
  2. Kyllä toi pyykin pesu on mukavva ja hauskaa pulsaattori pesukoneella! Rakastan tällista pyykinpesua nykyisinkin! ohan se kovenpaa kuin automaatikoneilla mutta siitä huolimata ihanaa!

   Poista
 12. Tuli ihania muistoja mieleen lapsuusajoilta noista kuvista:) Mummolla oli tuommoinen kone karjakeittiössä navetassa ja siellä me naiset pidimme "huvittelupäiviä". En muista oliko kone Huvi- merkkinen vai mikä lie. Muistan kun mummo antoi minun pyörittää vipua, tuntui aika raskaalta kun märkä pyykki litisi pyörien välissä. Mukavia elokuun pimeneviä iltoja:)

  VastaaPoista
 13. Kyllä tuosta tulee lapsuus mieleen noista kuvista! Olin välillä kesäisin äitini kanssa pyykillä kun pesi pyykkiä pulsaattorikoneella tykkäsin kun sain veivata pyykkejä koneesta saaviin! Nykyisinkin pesen pyykit mökillä kesät talvet pulsaattori pesukoneella tykkään pyykin pesusta pulsaattori pesukoneella kyllä tälläkin puhdasta tulee! Ensi viikolla meinaan pitää pyykkipäivän!

  VastaaPoista
 14. Itselläni on vastaavaa pulsaattoripesukone kuin toi huvitius mutta siinä lukees SIRKKA varmaakin samoilta ajoilta kuin huvius koska on helkama rosenlevin tekemä porissa! Kone on kyllä edeleen ahkerassa käytössä ja puhdasta tulee!

  VastaaPoista