Lukijat

lauantai 6. elokuuta 2011

Sadonkorjuun aika :)

Kiitos Ystävät ihanista kommenteista edelliseen postaukseen, niitä oli mukava lukea ♥

JaanaElina: Kutala on saari Sastamalassa, (ent. Vammala), Karkun kylässä. Molemmissa päissä on silta, ennen toisessa päässä oli Kiuralan lossi. Ellivuoren laskettelurinteet näkyvät Kutalan sillalle. Nokialta on matkaa n. 32 km :)


Tupun tupa ja Riitta Sinikka Romulyylistä, mukava kun kävitte kommentoimassa. Tervetuloa seurailemaan Äiten hössötyksiä ja näpertelyjä :D Kävin kurkistelemassa blogeissanne ja käyn tutustumassa tarkemmin kun pääsen arjen syrjään taas kiinni :)Minitomaatti alkoi tehdä urakalla tomaatteja ja kasvihuonekurkkukin muutamia "pötkylöitä". Kurkku on sellaista lajiketta ettei ne juuri tuon isommaksi kasva, jotain mini kurkkua se on :) Nuo mini lajikkeet ovat meille hyviä kun isommat eivät oikein menesty :D Hyvän makuisia molemmat.


Oho, tulipas kuvaan kurttuisia marjoja :D Mustat alkavat olla keruu kunnossa, teen vähän mehua ja paljon hyytelöä.


Lipstikka tunkee kasvihuoneeseen, kai sen voi vaan leikata pienemmäksi :)


Kultapallo on vallan villiintynyt, en ylettänyt edes latvoihin kun on niin venähtänyt.

Tuntuu että kaikki kasvaa paremmin kun on itse jonkinaikaa pois,  osa Samettiruusuista on pahoin kärsinyt eivätkä ilmeisesti enää virkoa vaikka kastelisinkin.


Kanttarelleja kerättiin ennen Suomussalmelle lähtöä Kutalasta. Rannassa on sellainen kohta että aina sieltä pikkusen tulee. Nyt olikin loput kuivaneet.

Huomenna alan henkisesti valmistautumaan töihin menoon jos kerkiän :D Toisaalta ei harmita mennä töihin kun tietää että kohta on taas sen verran lomaa että pääsee Suomussalmelle ja viikonloppuisin Kutalaan.

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille ♥

8 kommenttia:

 1. Teillä on paljon satoa korjattavaksi omasta takaa :) Minäkin äsken kävin mustaherukoita vähäsen poimimassa. Kukat kukkii, onneksi vielä on elokuussa kesäisiä päiviä jäljellä, vaikka työt alkaakin.

  VastaaPoista
 2. Anja: Kasvihuoneessa on 2 kurkuntainta ja 2 minitomaattia, kyllä niistä jonkin verran satoa tulee :) Mustaherukat onkin isoja ja meheviä, niistä tulee hyvää hyytelöä. Kukkia on vielä paljon kukassa ja nupullakin, mukava kun syksyä kohti piha vielä kukoistaa :)

  VastaaPoista
 3. Sielläkin on satoa korjattu.
  Me ollaan jo keitetty kakki mehut, tänään keräsin avomaan kurkkuja 6kg.
  Mekin ostettiin yjsi mini kurnun taimen , mutta eipä ollut oikea, niitä tuli valtavan isoja kurkkuja.
  Kulta pallo kukkii sinulle kauniisti.
  Leppoisaa pyhää sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hienoa uutta satoa siellä. Meilläkin lipstikka kurottelee kohti taivaita ja aion sen leikata alas kohtapuoliin. Päätin, että en tee mehua viinimarjoista mutta hyytelöä...hmmmm ja nam.

  VastaaPoista
 5. Meillä marjat jo pulloissa..mehuna siis...☺

  Ihanaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 6. Hieno Lipstikka sinulla, kukkiikin. Minun ei oikein kuki puut varjostavat liikaa.

  Mukavaa työhönpaluuta, sitten on taas seuraavat lomat edessäsi :)

  VastaaPoista
 7. Mukavaa, kun palailet normi elämään! Tervetuloa! Sinua on kyllä ollut ikävä! tuksu

  VastaaPoista
 8. Sylvi: Olette olleet ahkeria :) Meidän sadon korjuu on pientä, mehuja ei keitetä tänä vuonna ja avomaankurkku sato jäi pieneksi :D

  Markka: Lipstikka on ollut meillä monta vuotta, ensimmäisen kerran kuivasin sitä. Tuoksuu Maggi-lihaliemeltä :D Tänän tein hyytelöitä ja keräsin mustaherukat valmiiksi, huomenna keitän ne. Mustaherukkahyytelö on taivaallisen hyvää :D

  Irmastiina: Me ollaan kerätty Miniälle mehumarjoja, ehkä mustaa laitan vähän mehuksi :)

  Maiju: Lipstikka on tosiaan ihan villiintynyt. Kumma kun viihtyy vaikka on mielestäni huonossa paikassa :D Täytyy talven aikana käyttää keittomausteena kun sitä kerran kuivasin :)
  Kiitos, ihan mukava on mennä töihin :D

  Tuksu: Kiitos ♥ Kyllä on ollut ikävä tänne :)

  VastaaPoista