Lukijat

lauantai 1. lokakuuta 2016

Alkaa olla lisävalon aika :)

Illat alkavat olla jo tosi pimeitä ja lisävalo tarpeen, pikkuhiljaa alan ripottelemaan kotiin  valosarjoja ja kynttilöitä :) Työpäivän jälkeen, viikolla, ei kyllä jaksa oikein edes nauttia kynttilöistä, viikonloppuna otetaan vahinko takaisin :)Viime kevään pallukka buumista oli hyötyä nyt niitä on varastossa javoin käyttää vaikka näin :) FiilisMarketista ostin paristo lanka valosarjan, helppo saada purkkiin oikeaan asentoon.


Ikean maljakko on nyt kynttilän vallassa, hiekan värin vaihdan fiiliksen mukaan :)


Välillä täytyy penkoa varastoja ja tämä löytyi vahingossa, en muistanutkaan että tällainenkin on hyllyn perukoille piiloutunut.


Miehellä alkoi eläkepäivät ja työpaikalta tuli komea Orkidea muiden lahjomisien mukana.


Komia on mutta kuinka kauan, toivottavasti osaan hoitaa sitä ettei ihan heti kuihdu :)


Keltaisen kiinanruusun ostin Kylmäkosken Tokmannilta, olin varma että nuput putoaa heti kotiin päästyä mutta eipä tippunut kuin yksi nuppu. Ennestään minulla on lohenpunainen ja tummanpunainen kiinanruusu ne kukkivat runsaasti, toivottavasti tämä kotiutuu hyvin :)

ps. Kyllä harmittaa olla ainoa joka lähtee arkiaamuisin töihin :D


Mukavaa viikonloppua kaikille ♥

10 kommenttia:

 1. Älä hoida orkideaa liikaa...helppo kasvi, kunhan hoidon umohtaa..:)

  VastaaPoista
 2. Illat tosiaan pimenee nyt aina vaan aikaisemmin. Kivan näköiset nuo pallovalot! Orkidea on tosi kaunis. Ehkä se menestyisi minullakin, jos ei kaipaa hoitoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulla on pimeää kun lähtee töihin ja kohta kun tulee kotiin :) Epäilen ettei kukka meillä viihdy vaikka en sitä kummemmin hoitaisi :D

   Poista
 3. Hienoja valonlähteitä. Kaunis on orkidea. Minäkin taidan hoitaa liikkaa kun ei oikein menesty. Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minun kaikki kukat ovat helppoja, kastelen kun alkavat lehdillään näyttää että vettä tarvitaan ehkä orkidea menee joukon jatkona :D
   Mukavaa viikonloppua sinnekin :)

   Poista
 4. Mäkin oon ihastunut noihin pallovaloihin. Orkidea on helppo tai vaikee, olen itse sen kokenut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime keväänä tuli tehtyä lankapallukoita vähän liikaa kun homma alkoi tuntua mukavalta, onneksi nyt niitä on kaikenvärisiä :) Orkidea on toisille helppo mutta minulle vaikea tai sitten hätäilen suotta :D

   Poista
 5. Ihanat pallovalot!
  Kaunis tuo valkoinen kynttiläjalka!
  Kiva, kun löysit kaapista!
  Hieno Orkidea!
  Mukavaa sunnuntai päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva löytää varastoista sellaista mitä voi käyttää eikä ole muistanut sellaista olevan :) Orkidea on nyt minun silmäterä että viihtyisi mahdollisimman kauan meillä :)

   Poista