Lukijat

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Suomussalmen erilainen reissu

Reilun viikon loma Suomussalmella typistyi 3 päivään. Miehelle nousi kahteen otteeseen kova kuume ja joku tulehdus otti vallan, niimpä päätimme lähteä kotiin ja lääkäriin. Kotimatka olikin tuskien taival, helteessä ilmastoimattomalla autolla. Kotiin kuitenkin päästiin onnellisesti ja lääkäriinkin heti, toivomme että lääkkeet alkavat tehota sen verran kovat tropit tuli.

Lakat ja mustikat jäivät keräämättä mutta en niitä harmittele, vähän kalastamaan kerettiin.


Isoin ahven pikkusta vajaa 500g, ilo huomata että pienessä Nykäsenjärvessä uiskentelee tuonkin kokoisia ahvenia :)


Mies löytää aina metsästysretkillääm hirven ja poron sarvia, nyt oli minun vuoroni :D


Mahtavat kaksi piikkiä, harvinaista minulle että yleensä löydän mitään  :D

Tällainen tynkä reissu tuli tänä kesänä tehtyä, tuli huomattua että iän karttuessa pitää ottaa huomioon monta asiaa eikä pitää kaikkea itsestäänselvyytenä.
Täällä paistaa aurinko pilvettömältä taivaalta, eilen aamuyöllä Suomussalmelta lähtiessä siellä satoi ja oli jopa viileää. Maanantai iltana siellä oli  sellainen ukonilma etten ole vuosiin nähnyt, olihan se joitakin tuhojakin siellä tehnyt.

Ihanaa keskelläviikkoa päivää ♥

6 kommenttia:

 1. Harmitus, näin helteellä pöpöt jyllää! Enpä ole ikinä löytänyt metsästä sarvia, luulisi että niitä sinne kuitenkin jonkin verran karisee.Nam, mitkä ahvenet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helteessä muhii kaikenlaista pöpöä :) Kuulemma hirvi pudottaa toisenkin sarven sadan metrin säteelle, en kuintenkaan lähtenyt hakemaan :D Noissa ahvenissa oli jo syätävääkin.

   Poista
 2. Onpa harmillista että lomareissulla tauti iski, pikaista paranemista miehellesi! Komea on ahvensaalis ja hienot sarvet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se joskus menee, kiitos toivottelen eteenpäin :) Tiedetään ainakin että järvessä isojakin on kun vaan saataisiin ne ylös :)

   Poista
 3. Mitä tossa bannerissa kasvaa? :-O
  Mää pääsen huomenna töihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä liloja herneitä, maistelin tänään ei maistu oikein miltään ei ainakaan herneiltä :)
   Hyvä, kivut sitten hellittivät :)

   Poista