Lukijat

perjantai 3. tammikuuta 2014

Sain, vähän erilaisen, haasteen Anjalta: "Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyy se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa ! Jos vastaat kysymyksiin ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi (Copy/Paste). Ei ole aivan pakko jakaa :) 

Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä ystävän kanssa keskustellessa. Mitä Sinä vastaat seuraaviin kysymyksiin ? Voit myös vastata kysymyksiin pelkästään valokuvin."
Kyllä tässä jo kahvittaakin :)1. Mikä on sisustustyylisi ?
    
 - Ehkä modernimpaan menossa. Hankimme huonekalut silläsilmällä että tyyliä voi näppärästi vaihtaa pienillä muutoksilla.

2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustuksessasi ?
 - Olohuoneeseen, se on huone jossa eniten oleskelemme. Tosin meillehän pinnotettiin väliovet, tapetoitiin ja maalattiin eteinen, juuri nyt Mies laittaa saunan palomuuriin kivilaattoja. Voisikohan sanoa että koko huusholli on pieni muotoisen uudistuksen kourissa :)

3. Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa ?

 - Keittiö kaipaa pikaista remonttia, se on kohteena seuraavaksi. Kunhan saan Miehen innostumaan, vaisulta näyttää.

4. Mihin käytät paljon rahaa ?

 - Tunnustettava on että kaikenlaiseen turhanpäiväiseen pikku tilpehööriin, joita ilmankin voisin olla. Paljolti liittyvät kodin sisustamiseen, pidän kauniista jutuista :)

5. Mistä onnesta unelmoit ?

 - Eläkepäivistä, että saisimme Miehen kanssa jäädä eläkkeelle terveinä ja sompailla mökkien välillä ilman kiireen kiemuraa :) Saisimme nähdä lastenlapsemme varttuvan ilman huolia ja murheita ♥

6. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni ?

 - Jos rakkailleni sattuisi jotain pahaa tai unelmat romuttuisivat.

7. Missä asiassa olet tunnollisin ?

 - Olen ehdottomasti tunnollisin huolen kantaja läheisteni hyvinvoinnista, vaikkei asia aina minulle kuulukkaan. Yritän olla tunnollinen työssäni vaikka en aina jaksaisikaan.

8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi ?

 - En osaa tarkemmin sanoa, ihmisiähän me kaikki olemme ja joskus sattuu tahattomia virheitä :)

9. Mikä on naisen parhain ominaisuus ?

 - Joustavuus ja vahvuus niitä tarvitaan monessa elämän tilanteessa ja perheessä. Naisia on kyllä erilaisia ja kaikilla ne omat ominaisuudet.

10.Mikä on miehen paras ominaisuus ?

  - Järkevyys ja voima. Voimalla tarkoitan turvallisuutta ja järkevyydellä jalat maassa oloa, meillä minä välillä leijailen ja Mies tiputtelee minua maan pinnalle :D


Jaan tämän haasteen seuraaville blogeille ♥


ps. Jos olet jo saanut tämän haasteen jotain muuta kautta, ei tarvitse vastata eikä muutenkaan jos ei halua :) Nyt sitten juomaan se kupponen kaffetta :D8 kommenttia:

 1. ♥Huippu-hieno postaus! Mukavaa perjantain jatkoa Tuulalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Sinne myös, mukavaa perstain jatkoa ♥

   Poista
 2. Mukavia vastauksia olet kirjannut:)

  VastaaPoista
 3. Mukavia vastauksia minustakin :)
  Hyvää viikonloppua Sinulle ♥

  VastaaPoista
 4. Täällähän on jo pullakahvit ansaittu ja vastaukset kirjoiteltu :) Kiitos kun otit haasteen vastaan! Teillä taitaakin olla nyt remontointia ja sisustusta harrastettu viime aikoina, niitä postauksia on aina mukava saada lukea ja katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja juotu jo :D Kiitos itsellesi kun minut haastoit :) Pientä rempan poikasta pukkaa, laittelen kuvia kunhan valmistuu :)

   Poista