Lukijat

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Pakollista hiljaiseloa

Vähän on hiljaista Äiten bloggailu ollut. Kone ongelmia, ilmeisesti langaton sanoo itsensä kohta irti. Kumma kyllä nyt pääsin käväisemään :D


Kanttarelleja ollaan Miehen kanssa käyty keräämässä, sateiden jälkeen ovat kauniita ja puhtaita.


Otettiin vähän muunlaisiakin sieniä, nämä laitoin portinpieleen ja nämä


pihapöydälle :D Ihana lehdessä oli ohje sammalruukkuun. Kanaverkkoa sopiva pala ja siihen päälle sammalta nurinpäin, ruukku keskelle ja taivutetaan verkko sammalineen tiukasti ruukun päälle. Isommassa on laakea ruukku alla ja alimmassa tavallinen muovinen kukkaruukku.
Suunnittelin että päällystäisin parvekelaatikot talveksi, valkoisten laatikoiden päälle täytyy varmaan laittaa muovi ennen sammalta muuten ovat kellertävät keväällä :)

Huomenna alkaa keramiikka, vaihtui torstaille siksi kun myöhästyin ilmoittautumisesta viikolla :D Nyt jo naurattaa mutta oli totiset paikat kun hoksasin että aika meni umpeen. Onneksi Opettaja pitää kurssia omassa ateljeessaankin, sinne menen taas pyörittelemään savipalloja :D


Lämpimästi tervetuloa Evangelina lukijaksi :)

Mukavaa  loppuviikkoa kaikille ♥

8 kommenttia:

 1. Pidän kovasti sinun blogista, Tuula. Nautitaan syksyn antimista, niitähän meillä riittää luonnossa moneen tarkoitukseen. Monenlaista olen kokeillut mutta sienet ovat minulle "hepreaa". Kanttarellin väri on kaunis ja voisin kuvitella, että jonkun laittamana maistuukin hyvältä. Hyvää ja antoisaa loppuviikkoa myös sinulle:)

  VastaaPoista
 2. Olen kaipaillut ! Tosin mulla menee aika Äidin luona, hän tarvitsee minua nyt!
  Ihania kuvia oli taas, osaat tehdä syksystä niin kauniin :-)
  tuksu

  VastaaPoista
 3. Olenkin jo kaivannut sinua.
  Kanttarelliä onkin ollut paljon tänävuonna.
  kauniin syksyisen aseteman teit.
  Täytyypä kokeilla tuota sammallruukkua.

  VastaaPoista
 4. Kauniit syyskoristeet!
  Sinulla onkin virtaa vaikka muille jakaa!Jaa vähän tännekkin :)
  Tuntuu että aika menee vain töissä ja sitten kotona pitkin hampain pakolliset..ja vähän virkkausta tietenni kuitenni. :)

  VastaaPoista
 5. koitan saada kanssa lauantaina sammalruukkua aikaseks....tosin mulla ei oo niihin mitään laitettavaa....

  VastaaPoista
 6. Herkullisen näköisiä sieniä, siis nuo keltaiset :) Ja asetelmat on tosi hienot!! Harmi että yhteys temppuilee, toivottavasti ei pätkäise kokonaan poikki. Minullakin vähän hiljaiseloa, aina ei ole oikein sanottavaakaan :)

  VastaaPoista