Lukijat

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Viikonloput menevät ihan liian nopeasti :)

Paljon olisi pihassa kaikenlaista mukavaa puuhaa ja aina tulee maanantai liian nopeasti :)Olen tähän asti luullut että meillä on lohenpunainen Alppiruusu, tuohan on valkoinen. Ilmeisesti maan happamuus vaikuttaa, täytyisi olla happamampaa.


Varaston seinää vasten nojasi vanhat parvisängyn tikkaat, nyt ne nojaa koivuun :) Mies ei ole vielä niitä huomannut, voi olla että pari päivää vierähtää ennen kuin kommentoi :D Mies on nyt syventynyt täysillä mökin ulkovuorilautojen maalaukseen, lähtee kesäkuun alussa laittamaan niitä paikoilleen.


Tässä se yksinäinen kukkija taas on, hiekasta ponnistaa joka vuosi.


Nupunkin sain vihdoin korjattua, maali vähän hilseili päälaelta. Aika monta vuotta askartelumaali kesti sateessa ja tuulessa, spreilakka suojana :)


Sain liinankin valmiiksi vaikka ei sillä mitään kiirettä olisi ollut kun ei ole mihinkään tarkoitettu. Tein sen koska ohje oli mielenkiintoinen :D

Tervetuloa lukijaksi Elämää Onnenpähkinässä, toivottavasti viihdyt mukana :)
Tulen tutustumaan  Sinun blogiisi :)

Tänne on luvassa sadetta, kuulemma huomenna kolmen aikaan alkaa . Sade voisi tulla aina öisin, jos nyt näin voisi toivoa.

Mukavaa alkavaa viikkoa :)

8 kommenttia:

 1. Tikkaissahan onkin monta kukkatasoa, kiva idea. Kyllä on sinnikäs kukka, ja noin kauniskin. Nuppu näyttää hyvin uudistuneelta :) ja liina tosi kivalta, vähän erilaisempi ohje kuin normipyörylät. Samat sanat, sataisi vain öiseen aikaan, niin hyvä olisi :)

  VastaaPoista
 2. Sade voisi virkistää luontoa ja hillitä siitepölyä. Viikonloput ovat varmaan näinkeväällä lyhempiä kuin tavallisesti :). Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Haa, onpa hauska koira. Olet varmaan sen aiemminkin esitellyt, mutta multa on vilahtanut kokonaan ohi. Veikeä!

  VastaaPoista
 4. Ompa hauska koira,kyllä tuo sade tekisi hyvää ,nyt on niin paljon siitepölyä,mukavaa viikkoa:))

  VastaaPoista
 5. Kauniin liinan olet tehnyt! Kyllä tuollaiselle aina paikka löytyy!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista :) Onneksi tänään satoi, alkoi vaan jo yhden aikaan :) Siitepölyn määrä on järkyttävä ja koivujen pötkylöiden, onko ne urpuja vai mitä :D Kuitenkin, niitä on mahdoton määrä. Yöksi luvassa hallaa ja nyt ilma on tosi viileä.

  VastaaPoista
 7. Onpa hauska koira kannon päällä istuskele
  Olet virkannut kauniin liinan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Koira on meidän edesmennyt Nuppumme ja on haudattu tuohon paikkaan, patsas on ollut jo useamman vuoden paikallaan :)

   Poista