Lukijat

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Poikkesin pitkästä aikaa Tiimarissa


Ale koriinhan sitä ensimmäiseksi silmä osui. Lasiset tuikku jutut maksoivat 30snt kappale ja kranssit, oranssi 1.20e ja musta-hopea 60 snt. Tuikkujakin piti ostaa kun tuoksuivat niin ihanasti vanilijalle :) Kaikkia ale tuotteita en kerinnyt penkomaan kun aikaa oli niin vähän, täytyy tehdä toinen reissu. Siellä oli poisto myynnissä paljon jouluisia juttuja :)Tuikku "pötkylät" ovat onttoja, molemmista päistä auki. Sisälle voi laittaa kaikenlaista somistetta, nyt survoin sinne lyhtyjä (ei ne tuonne jää, esimerkki vaan).  Ruusunmarjat voisivat olla kivan näköisiä näin syksyllä :) Niin ja helmet sopisivat myös hyvin. Tämähän oli oikein monipuolinen ostos, uusi ilme mielen ja vuodenajan mukaan :D

12 kommenttia:

 1. Joo, siellä on nyt kaikenlaista halvalla. Oon kanssa ostellu juttuja senteillä jemmaan :D

  VastaaPoista
 2. Onpas veikeitä nuo sienet tuossa bannerin asetelmassa.Hieno idea.Nyt onkin vaikka minkälaisia sieniä metsässä ja pihallakin.Tänään juuri katsoin sienikirjasta,että pihalla oli mustamörskyjä.Ihan syötäviä sieniä,mutta kaunistakoon pihaa.

  Pitääpä poiketa tiimarissa.Paitsi että meillä ollaan ostoskiellossa,kunnes sähköt mökille on maksettu.Lupsin isännälle sormet selän takana riitissä.Ainahan sitä jotain halpaa voi ostaa jos löytyy...

  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 3. Sanna: Menen uusinta kierrokselle :) Jotain löytyy varmasti vielä.


  JaanaElina: Romulyyliltä nappasin idean :) Kärpässieni ei ainakaan kovin kauaa pysy kuosissa, muut ovat jopa kasvaneet :)
  Kyllähän jotain pientä ja halpaa voi ostaa varastoon ja sitten sopivalla hetkellä laittaa näytille :D

  Samoin kiitos, mukavaa loppuviikkoa Sinullekin.

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuo bannari kuva on kaunis,kyllähän tiimarista löytyy kaikkia kivaa<3

  VastaaPoista
 5. Ritva: Nyt oli kärpässieni mustunut, ei kestä ruukussa :)
  Tiimarista löytyy kyllä kaikkea kivaa, tulee ostettua vaikka ei aina tarvitse kaikkea :D

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo bannerin sieni kuva ja hienot ostokset,aika jänniä nuo tuikkujutut <3

  VastaaPoista
 7. Nyt on kaikenlaisen syys-väkertämisen aika. Katselin pitkään tuota bannerikuvaa, ihana sienimätäs, pitäisi oman blogin kuva muuttaa jo syksyisemmäksi.
  Ja tuhannesti kiitos tuolla aikaisemmassa postauksessa saamastani tunnustuksesta :). Taidanpa tunnustaa jotain vielä tänään! Hauskaa viikonloppua askartelujen merkeissä!

  VastaaPoista
 8. Kaunista olet tehnyt.
  Lyhdyt passaa hyvin tuohon)
  Tiimari ei täällä menestynyt, vaan meni konkurssiin.
  Mukavaa askarteluviikonloppua sinulle Tuula.♥

  VastaaPoista
 9. Tosi kivoja Tiimarilöytöjä oletkin tehnyt. Nyt pitää heti huomenna käydä tarkistamassa josko meidänkin Tiimarista jotain tuollaista löytyisi :)

  VastaaPoista
 10. Nina,Markka,Sylvi, Anja: Kiitos kommenteista, tein uusinta kierroksen Tiimariin ja kaikki tuikku jutut olivat menneet. Kaikkea muuta kivaa siellä kyllä oli ale kopassa :)

  VastaaPoista
 11. Mainiot tuikkukipot...ja mikä hinta...☺

  VastaaPoista
 12. Irmastiina: Minun tuurilla en juurikaan tee noin hyviä löytöjä :)

  VastaaPoista