Lukijat

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Tässä muutama "syy" miksi aina, vuodesta toiseen laittelen siemeniä multaan :)

Välillä siemen rumba tuntuu väsyttävältä, mutta kun muistaa kuinka kauniiksi pieni hentoinen taimi kasvaa niin jaksaa taas :D Palkinto hauskasta "työstä" näkyy näistä kuvista ♥

Kaikki laatikot, purkit ja purnukat ovat käytössä :DKeväällä unohdin laittaa  Akileijan siemeniä itämään, keräilen erivärisiä. Nämä ovat 2 ja 3 vuoden takaisia.


Nyt se Ihmeellinen kukka alkoi tekemään lilan värisiä kukkia, mikähän on seuraava väri :D

6 kommenttia:

 1. Ymmärrän täysin, että into säilyy vaikka välillä työlästä olisikin...☺☺

  VastaaPoista
 2. Irmastiina: :D :D joka ainut kevät katselen niitä hentoja taimia ja tuskailen, ettei niistä mitään tule :D

  VastaaPoista
 3. Voi että ovatkin nättejä! Tosi hyviä syitä nämä ovat siementen kasvattamiselle :) En ole ajatellutkaan että akileijaa voi kasvattaa siemenestä asti.. nyt löysin yhden kirkkaan punaisen akileijan kukan tuolta, ihan lyhyessä varressa, taitaa olle viime kesän taimi joka ei silloin kukkinut. Ihania nuo kukkasi ja ihmeellinen monivärinen :)

  VastaaPoista
 4. Tuo lila on ruotsiksi åkervädd.
  ja suomeksi ketoruusuruoho.

  Kyllä kauniisti kukkii samettiruusut ja palkitsevat vaivasi.
  Mieilläkin on niitä paljon ja kymmeniä vuosia olemme niitä siemenistä kasvattaneet.
  Iloa päivääsi.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kukkia! Taitava olet kyllä, kun samettiruususi ovat noin upeita! Mulla ne tulee semmosia roitikoita, kukkivat, mutta eivät ole noin vantteria. Tänä keväänä oli sitten "välivuosi", kun polvi sanoi yhteistyösopimuksen irti!
  Mukavia kesäpäiviä kauniissa kukkaloistossa :)
  tuksu

  VastaaPoista
 6. Anja: Tämä on parasta kukkaloisto aikaa, kaikki kukat kukkivat kauniisti :) Akileijan kasvatus on helppoa ja niitä on paljon erilaisia :)


  Sylvi: KIITOS ♥ Mies on veikannut jotain ruusuruohoa, muistuttaa Purtojuurta. Ihanaa kun selvisi, kukka on iso ja kaunis :)

  Iloa myös Sinun päivääsi ♥

  Tuksu: Taas ne kukat onnistui yli odotusten vaikka välillä oli uskon puutetta :D Kasvihuone auttaa keväällä taimia vahvistumaan ja tietysti lannoitus. Ensi keväänä sitten, kun polvi on kunnossa, laitat tämänkin kevään edestä siemeniä :)

  Mukavaa viikon jatkoa ♥

  VastaaPoista