Lukijat

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Sementti hommia


Nämä lihalaatikot ovat käteviä moneen hommaan. Ruokaöljyä laatikkoon


Valmissementti kottikärryihin ja vettä joukkoon. Lapiolla sekaisin, siinä koko juttu :)


Mössöä laatikkoon, muutama surrilanka vahvikkeeksi ja mosaikki palat pintaan :D Laattoja tuli kaikkiaan viisi mutta näitä hymynaamoja tein vaan kolme, riittävät hyvin Satumetsän polulle.


Kahteen laattaan laittelin paloja miten sattuu kun itikat kerkesi syömään jalat paukamille, ei mielenkiinto enään riittänyt kuvioiden rakenteluun :D Mosaiikki palat jäivät vessan lattia remontissa ylimääräisiksi, en tiedä kestävätkö laatan pinnassa kokeilen kumminkin  :)

Sementtiä jäi sellainen klöntti, tein raparperinlehdestä pienen vadin. Saapi nähdä onnistuiko, tuolla se on pihalla kuivumassa (sataa) :)

10 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihania laattoja olet tehnyt!
  Kelpaa noita pitkin tassutella. Himottaisi mullakin tuo betoninaisen ura :) *nauraa*, vaan pitää malttaa, että polvi paranee...ja sitten!
  Mukavaa päivää sinne
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Tuksu: Raparperinlehti vatikin on hyvin kovettunut vaikka koko eilisen illan satoi. Suojasin sen ja laatat muovilla, kummallista kuinka sementti vaan kovettuu :D Kuunliljan lehdistä saisi kainiita vateja, en kyllä tiedä mitä niillä teen mutta ne on nättejä ja kiva tehdä :D :D
  Parantelehan polvesi ensin kuntoon ja sitten sementti hommiin ♥

  Mukavaa päivää Sinullekin ♥

  VastaaPoista
 3. Pitääpä käydä ostamassa tuota sementtiä ja tehdä niitä raparperimaljoja.. on meinaan ollut joka kesäinen projekti, nyt muutamnana kesänä ja arvaappa kuinka monta olen niitä jo tehnyt... en yhtään..:))

  No, tänä kesänä teen varmasti!

  VastaaPoista
 4. Irmastiina: Mukavaa puuhaa sadepäiviksi :) Katselin tuolla raparperinlehtiä, taidan vielä tehdä sellaisen oikein ison :D Sementti ei ole kallista, 5e säkki ja siitä tekee ison "maljan" vaikkapa linnuille :D

  VastaaPoista
 5. Irmastiina: Kannattaa rasvata se lehti öljyllä, luulen että on helpompi irrottaa sitten valmiista "maljasta".

  VastaaPoista
 6. Sinulla on noita ideoita.
  Kiitos vaan. Täytyykin kokeilla.
  Itikat ovat vaan niin päällekäyviä kun on koseutta ilmassa. Minullakin on silmän ympärykset punasena kun eilen polttiaiset tuppautuivat lähentelemään ja tietysti silmälasien alle,

  VastaaPoista
 7. Sylvi: Kannattaa tehdä, kivaa hommaa :) Polttiaisia täällä ei onneksi ole mutta hyttysiä riittää :D
  Tunnisteen, Betonityöt, alta löytyy Kilpikonna jonka tein viime kesänä. Betonista voi värkkäillä kaikenlaista :D

  VastaaPoista
 8. Tosi kivannäköisiä laattoja, samoin kilpikonna ym. joita kävin kurkkaamassa. Näyttää niin helpolta kun kuvista katsoo, ja nuo rasiamuotit on tosi sopivia hommaan. Alkaa mieli tehdä taas itelläkin, pari kesää sitten ähersin jotain kokeiluja :)

  VastaaPoista
 9. Anja: Homma on helppoa :) Suunnittelin juuri miten toteuttaisin jonkinlaisen ruukun, mahdollisimman yksinkertaisen :D

  VastaaPoista
 10. Eksyin "poluillesi" ja löysin idearikkaan ihmisen.
  Kiitos, täytyypä kokeilla , kun ensin saan kerättyä työpaikalta noita mustia laatikoita.

  Kaunista juhannusta sinulle!

  VastaaPoista