Lukijat

tiistai 11. tammikuuta 2011

"Sukkatehdas" by Äite


Onneksi "tauti" ei haittaa kutomista :) Katselen vanhoja kotimaisia filmejä ja kudon, välillä otan torkut. Kuinkahan kauan tätä jaksaa, alkaa maistua puulta :DEnnen joulua mies laittoi keittiön ikkunan päälle haluamani hyllyn, näin sain kaapista purkit hyllylle. Mökiltä otin kaksi vanhaa kahvipannua hyllylle ne kun eivät sopineet kuparipannujen kanssa samaan paikkaan :) Jaahas, jouluverhot kai pitäisi vaihtaa :DJoululahjoja tuli niin paljon että tämä meinasi unohtua kun on ollut ulkona "tuulettumassa". Ihana puukori tuoksuu niin vahvasti tervalle että sitä pitää "tuulettaa", saunassa on ihana tervan tuoksu :) Tuossa vieressä lattialla on korin aluslevy, sekin on vielä ihan tuore tervainen.Nyt kun ollaan meijän saunassa niin en malta olla laittamatta kuvaa Kylpijästä, kopio öljyväri maalauksesta. Löysin joskus vuosia sitten ilman kehyksiä kirpputorilta, nuorin poika teki kehykset. On kuin tehty pukuhuoneeseen :D

7 kommenttia:

 1. Kiva tuo hylly tuolla ylhäällä, oikein hyvä, minäkin tahtosin kaikki purkkini sellaiseen, kun ovat komerossa nyt.
  Hei, tuollaisen korin puille ostin minä syksyllä ja kiikutin mökille, pitääkö se tervata?
  Ainakin ihana tuoksu tulee, kuten sanoitkin, kivaa.
  Mukava taulu, joku tuommoinen olis kiva makkarissa ;D

  Mukavaa viikkoa Tuula ♥

  VastaaPoista
 2. Seijastiina: Tykkään kanssa hyllystä, puhui miehelle siitä kauan ennenkuin suostui sen laittamaan :)Hyllyn ei tarvitse olla täydellinen, mikä vaan kapea levy käy, se jää sopivasti verhon taakse piiloon :)
  En tiedä pitääkö kori tervata, siitä tulee kyllä ihana tervan tuoksu. Saunassa ei tarvita nyt löyly tuoksuja :)
  Olen yrittänyt etsiä kirppareilta samaa aihetta tauluja mutta ei vaan ole osunut kohdalle.

  Samoin Sinulle mukavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
 3. Ihana hylly! Mulla on tuollainen pannu :) punainen väriltään. Olen sen saanut Isältäni, kun lähdin Tampereelle Sairaanhoitokouluun :)
  Melkoinen sukkatehtailija oletkin :)
  ihania, lämpöisiä sukkia
  Mukavaa viikkoa, ja korvanparannusta edelleen!
  tuksu

  VastaaPoista
 4. Hieno hylly... mukava saada kauniit ourkit esiin.. ja miten hienoja sukkia olet kutonut..:)

  VastaaPoista
 5. Irmastiina: Kiitos, hylly antaa hyvin paikan purkeille kun muuta tilaa niille ei ole :)
  Sukat on tarkoitettu ensi joulun myyjäisiin, niitä on tässä aikaa kutoa, kerrankin olen ajoissa :D

  VastaaPoista
 6. Siellähän pyörii ihan tosissaan sukkatehdas, teetkö sinä noita myyjäisiin vai lahjoiksi?
  Minun äiti oli myös kova neuloja ja virkkaaja. sukkia kutoi ja matonkuteita repi ja virkkasi isolla koukulla matoiksi. Kun äitiä ei enää ole, sukkia tulokin loppui ihan tyssänään:(piti suvun ja kylänmiehet sukissa:)

  VastaaPoista
 7. Liisa: Pyörii, pyörii :D, kunhan teen noita lankoja vähemmäksi. Loppu vuodesta tulee aina niin kiire kun kaikki tarvii sukkia, nyt olen ajoissa :D Aloin tekemään tumppuja, sairasloma jatkuu vielä ensi viikon kun korvalääkäri Tayssissa tutki ja oli sitä mieltä. Lisättiin lääkettä ja tutkittiin kuulo, ei ollutkaan niin yksinkertainen juttu. Mitään en oikeastaan tajunnut mitä siellä korvassa oikein on mutta kai se vielä selviää ja paranee :)Mitään raskasta en saa tehdä niin teen sitten sukkia ja tumppuja :)

  VastaaPoista