Lukijat

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Lauantai reissu Porvooseen


Ihanan kaunis Vanha Porvoo, näkemisen arvoinen paikka :)

 Kadun yli viritettyyn köynnökseen oli "kellot" tehty muoviämpäreistä, kiva oivallus :)Pienet puodit oli koristeltu köynnöksin ja istutuksin. Puodit olivat pieniä ja niissä oli ihana Joulun tunnelma. Tuntui kuin olisimme tehneet aikamatkan 40-50-luvulle. Ihmisiä oli paljon ja ahtaissa puodeissa sai varoa ettei pudottanut mitään. Kadut lumiset ja hämärässä valot loivat tunnelmaa :) Oli tarjolla käsitöitä ja herkkuja, kävimme kirkon kupeessa olevassa pienessä Suklaapuodissa jossa lasin läpi näki kuinka siellä valmistettiin käsin suklaakonvehteja. Kävimme myös puodissa jossa jauhettiin kahvia ja myytiin irto teetä, tuoksut oli mahtavat.  Hieno paikka ja hieno reissu, kesällä täytyy mennä katsomaan miltä Vanha Porvoo näyttää kesäasussaan :D

6 kommenttia:

 1. En huomannu sitä lasia kun oli rillit niin huurassa :-O :D

  VastaaPoista
 2. Porvoohan on kaunis, kauniita joulujuttuja, ihana ♥

  VastaaPoista
 3. Seijastiina: Sinä kun osaat ja otat paljon hienoja kuvia, Sinulle siellä olisi paljon kuvattavaa ♥

  VastaaPoista
 4. Vanhat kaupungit on niin ihania. Ei ole tullut käytyä Porvoon vanhoilla kujilla. Olisipa kiva päästä käymään ja tunnelmoimaan.

  VastaaPoista
 5. Viime talvena kävin Porvoossa :) se ON ihana kaupunki, niin talvella, kuin myös kesällä. Ja mun rakas pikkusiskoni asuu siellä :)
  Mukavaa päivää Tuula sinulle :)
  Meillä sitä vaan rempataan :)
  tuksu

  VastaaPoista