Lukijat

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Sunnuntain puuhailuja


Peräkonttikirppikseltä 2e:lla ostamani enkeli löysi paikkansa, Sannan löytämällä hyllyllä, makuunhuoneen seinältä :) Laitoin enkelin, ikäänkuin kruunuksi, minun kastemekkoni seuraksi ♥ Ei kyllä uskoisi että olen mahtunut tuohon kastemekkoon :)

Tämä on meille tosi tarpeellinen. Lauantaina kävin Puutarhalla Kangasalla, siellä oli kirpputori, tarjottimia löytyi 3 kappaletta ja tämän tuunasin itselleni. Kaksipuoleisella teipillä seinään ja eikun kirjoittelemaan :) Kuva taas kerran epäselvä ??? Kiitos Sanna maalista ♥13 kommenttia:

 1. Taulustahan tuli hieno :)
  Toi on kyllä tosi tarpeellinen juttu.

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kaunis tuo Enkeli onkaan tuolla kauniilla hyllyllä. Ja kastemekko. Tiedätkö, omani on pakattuna silkkipaperiin, sellaiseen happovapaaseen, koska on silkkiä, (ameriikan mekosta tehty), ettei hapristu. Siinä samaisessa mekossa on kastettu kaikki meidänkin lapset. On todella arvokas ja voisin sen laittaakin esiin. :)
  Kiitti vinkistä!
  ja muksaa illan jatkoo!
  Toi tarjotin on hieno! Kiva idea, paitsi, että siitä ei voi repäistä lappua matkaan, kun kauppaan menee...*miettii huonomuistinen täällä*
  tuksu

  VastaaPoista
 3. Kaunis ajatus, kastemekko ja enkeli päällä ♥♥
  Myös muistitaulu on erinomainen idea!
  Siihenmpä voi kirjoittaa muistiin vaikka terveisiä, jos toinen on töissä, tai jotain, upea ajatus, taidan matkia ;D
  Leppoisaa sunnuntai iltaa.

  VastaaPoista
 4. Emmi: Mene Sannalle sutimaan :D Yllättävän helppoa oli vaikka maali ei tuntunut tasaiseksi tulevan millään :)

  Tuksu: Meidän lapsia ei ole kastettu tuolla mekolla,se oli tavallaan kateissa äitini kaapin perukoilla.Äitini teki kutomalla ohuesta langasta sellaisen sukumekon, se päällä on sitten kastettu kaikki meidän ja veljeni lapset sekä Sannan Tipu :)
  Juu ei voi repäistä, minulle oikeastaan sama sillä en muista repäistäkään mitään lappua mukaan :D Kauppakassikin odottelee minua autossa kiltisti kun kaupassa käyn :D

  VastaaPoista
 5. Sejastiina: Mekko on ollut monta vuotta seinällä nyt se sain kruununsa :)
  Odottelen mieheltä jotain kivaa sanaa tai lausetta tauluun, jos vaikka huomaisi kirjoitella ♥ :D Eihän siihen nyt aina tarvitse mitään oikein kauppa asia muistettavaa kirjoittaa ♥

  VastaaPoista
 6. Hieno muistitaulu:) -Ja tarpeellinen, ainakin tämmöiselle lahopäälle;)

  VastaaPoista
 7. Ollos hyvä! Mitä jos koittasit napsauttaa selevämmän kuvan ja vaihtasit tilalle... :)

  VastaaPoista
 8. Possumamma: Täällä toinen lahopää, muistaisin vaan kirjoittaa siihen mitä pitäisi muistaa :D


  Sanna: Kyllä kai tuosta nyt selvän saa, en nyt ala enää vaihtamaan kun tuolla "sihteerillä" on muuta tekemistä :D

  VastaaPoista
 9. Onpas hienoa kun on oma kastemekko vielä tallella.Omastani ei ole tietoa,eikä voi kysyäkään=(

  Omille lapsilleni tein itse kastemekon,mutta nyt en edes tiedä missä se on.Ääh,pitää katsoa tytön kaapit,taisi kastaa sillä nukkeansa joskus.

  Kivoja nuo muistitaulut.

  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 10. JaanaElina: Löysin aikoinaan kastemekkoni äitini jäämistöstä, tiesin kyllä mekon olemmassaolon muttein äitini sitä minulle tarjonnut :) Onneksi löytyi, rusetti ei ole alkuperäinen, mutta samanlainen kun siinä on ollutkin.

  Muistitaulu on kyllä hauska "keksintö" ♥

  VastaaPoista
 11. Muistitaulu on ihana idea,ihailin sitä jo sanna-marin blogissa. Miten olet onnistunut säilyttämään kastemekkosi? onko siinä mekossa kastettu muita? onko kulkenut sukupolvelta toiselle?
  Paljon kysymyksia, heh. Olisi aivan ihanaa jos kastemekko kulkis suvussa lapselta toiselle!!

  Olen nähnyt yhden sellaisen kastemekon, jonka helmaan on kirjailtu lasten nimet, jotka siinä on kastettu, oli aivan ihana.

  VastaaPoista
 12. No, niin nyt jälkeen päin luin muiden kommentit ja sun vastauksen kastemekosta. ensin aina kirjoitan oman kommentin ja sitten alan lukea toisten kommetteja, siis väärinpäin toimin,hih

  VastaaPoista
 13. Liisa: Et ole ainoa joka noin tekee :) Nimet helmassa olisi ollut ihana. Äitini suunnitteli sellaista mutta uusi mekko oli neulottu, olisi mennyt hankalaksi :)

  VastaaPoista