Lukijat

torstai 23. syyskuuta 2010

Tunnustus ♥


Tämän kauniin tunnustuksen sain JaanaElinalta , Kiitos ♥ Haluan laittaa ihanan tunnustuksen eteenpäin. Sanna-Marille , Tuksulle , Liisalle ja Anjalle , jonka sivuilla käydessäni löysin mm. mestarillisesti maalattuja tauluja ja paljon muutakin kaunista. Taulut ovat kauniita, silmää hiveleviä aivan mahtavia :D Kiva kun sain taas tutustua minulle uuteen maailmaan :D
             

8 kommenttia:

 1. Sanna: Ole hyvä, nautin blogisi lukemisesta ♥

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Tuula,olen iloinen tästä tunnustuksesta. Kiva jos tykkäät blogistani, minä olen myös iloinen että löysin tieni sinun blogiisi. Onnea sinulle tästä tunnustuksesta, olet sen ansainnut!!!

  Laitan blogiini tämän tunnustuksen, kun seuraavan kerran bloggaan.
  Ihanaa viikonloppua sinulle!!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, Tuula! Lämmin kiitos ihanasta tunnustuksesta! Tuntuu kyllä hienolta saada tommonen!
  KIITOS! Oot niin ihana sielunsisko:)
  tuksu

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitoksista.Ihana blogi sulla.♥

  Ja oikeisiin blogeihin jaoit tunnustusta,itsekin olisin heille tätä halunnut antaa.

  Kävin varastossa katselemassa vanhoja savitöitä.Kaikenlaista on tullut tehtyä.Löysin sellaisen lyhdynkin,jotka suunnittelin joskus laittavani portinpielien päälle.Mutta ne pielet jäi tekemättä.Eikä ole porttiakaan.

  Mukavaa perjantaita.

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka ihanaa, KIITOS! Juuri tänään kävin lukemassa rakutyöstäsi, mielenkiintoinen menetelmä, hieno kissa! Nyt pitääkin lähteä harjoittelemaan miten saan liitettyä tunnstuksen blogiini :)

  VastaaPoista
 6. Olkaapa hyvä vaan :D Kaikki blogit joita luen ovat harrastuselämäni suola, valo ja vaikka mitä ♥ Mitenkähän tässä tulisi enään toimeen ilman Teidän ihania ideoita, kiva kun olette olemassa ♥ ♥

  VastaaPoista
 7. Tunnustus on kaunis ja olet sen varmasti ansainnut, ONNEA ♥

  VastaaPoista