Lukijat

lauantai 24. huhtikuuta 2010

Nuppu patsas


Nuppu säilyi ehjänä poltosta ja odottaa maalia, en uskaltanut lasittaa kun lasitus yleensä epäonnistuu. Nuppu on edesmennyt koiramme ja patsas tulee hautapaikalle.

7 kommenttia:

 1. Nyt kun nään paremman kuvan oon edelleen sitä mieltä, että toi on hienoin mitä oot tehny. Toivottavasti maalaus onnistuu kanssa!

  VastaaPoista
 2. Onhan se aikas onnistunut, tulee kyllä Nuppu mieleen. Koko kevät oli luomisen tuskaa etten kyllä heti toista noin isoa ala tekeen. Maalaus on helppo tehdä, helpompi kun lasitus.

  VastaaPoista
 3. Voi tämähän on hieno! Erilainen mitä kuvittelin sun kertoman mukaan :)

  VastaaPoista
 4. Moi Emmi, pääasia että säilyi poltosta ehjänä. Suunnittelen nyt maalausta että värit tulisivat oikein :)

  VastaaPoista
 5. Oletpa onnistunut tekemään todella herkän kerammiikkatyön koirastasi. Sopii kauniisti koirasi haudalle. Lemmikin menettäminen on surullista. Monet ajattelevat että uusi lemmikki voi korvata vanhan mutta juuri kyseistä lemmikkiä ei voi korvata mikään, onhan jokainen lemmikki niin oma persoonansa. Mielestäni työ ei välttämaättä tarvitse maalausta tai lasitusta ollenkaan.

  VastaaPoista
 6. Savipajapeltoranta: Kiitos, tunnen onnistuneeni tekemään kerrankin mallinsa näköisen työn :D Kyllä oli koko kevät sellaista luomisen tuskaa, mitään muuta en oikeastaan kurssilla ehtinyt tekemään. Patsas kuvaa hyvin malliansa, nojaa toiselle kankulleen niin teki koirakin jalkaa vasten. Jalkaa kun siirsi niin koira kaatui niin tekee patsaskin :) Ajattelin kuitenkin maalata patsaan että saan koko koiran olemuksen aidoksi, lasitusta en voinut ajatellakkaan kun yleensä "pilaan" työt lasituksella. No, en kaikkia mutta tällaiset isommat.

  VastaaPoista
 7. Voi, miten ihana Nuppu patsas, on ihana muistaa karvaisia eläimiämme, kun on edesmennyt pois jonnekin ♥
  Patsas on kaunis, ihan herkistyn tässä, kun mietiskelen miten rakas koiranne oli teille ♥ ♥

  VastaaPoista