Lukijat

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Sunnuntain ruoka, Karppaajalle ja Muille


Tästä Uunifileestä tulee maittava ruoka



kun näiden kanssa laittaa uuniin. Paistan lihan pannulla viipaleina, voissa. Viipaleet uunivuokaan ja kerma ja sipuli mukaan. Taatusti tulee maukasta, suolaa ja mustapippuria sekaan jos siltä tuntuu ♥
   


Ehdottomasti, minun mielestäni, tämä Yrttisilppuri on paras sipulin hienontamiseen, Loistava keksintö Tupperwarelta, paljon on vuosien varrella kyseisiä kippoja, kuppeja ja muita tarvikkeita kertynyt mutta tämä on ehdoton suosikkini ♥



Kannessa olevasta kahvasta vetämällä sipuli hienontuu vaivattomasti, vetojen määrällä säädellään sipulin karkeus. Helppo puhdistaa, astianpesukoneeseen voi laittaa kipon ja terän mutta  kantta ei.
Muuten, en ole Tupperinmyyjä eikä kukaan lähipiiristänikään ole. Laiton tämän vekottimen tänne ihan siksi että se vaan on niin hyvä  :D






8 kommenttia:

  1. Varmasti tulee maittava ateria... Minulla ei ole Tupperin silppuria, mutta omistan myös hyvän silppurin... ei tarvitse itkeä sipulia silppuessaan..:)
    Makoisaa sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
  2. Irmastiina: Maanantaina alkaa kolmas viikko Karppauksen merkeissä :) Tuota ruokaa on hyvä ottaa töihin evääksi vihannesten kanssa.
    Sipuli on hyvää mutta ikävä silputa ilman apuvälinettä :D

    Mukavaa sunnuntain jatkoa ♥

    VastaaPoista
  3. Juuri noin tuleekin maittava ateria:) Nam!
    Mulla on isompana tuo leikkuri. Se on sipulille pelkästään, ehkä hiukan liian isokin ja siksi jäänyt kaappiin...
    Tupperin tuotteet on kyllä hyviä, vaikka hankittaessa hirmuisen kalliita:)
    Tällä paikkakunnalla en ole vielä yksillekään kutsuille "päässyt"
    Mutta Koillismaalla järjestinkin monet kutsut. Se oli hauskaa:)
    Ystäväni oli myyjä.
    Terveiset vaan sinne Koillismaalle:)
    Mukavaa pyhäpäivän iltaa sinne teille
    tuksu

    VastaaPoista
  4. Herkullista ruokaa, itsekin ostan usein possun filettä ja paistan kuten sinäkin, kermaa perään ja uuniin, ja pian on vatsa täynnä.

    Itse tein tänään kukkakaalijauheliha vuokaa, juustoraastetta päälle.
    En jaksa postata sitä, mutta jos kiinnostaa, löytyy kotikokki.net/peetu1.

    VastaaPoista
  5. Oo, mikä ruoka, maistuis mullekin! Kiitos hyvästä vinkistä.

    VastaaPoista
  6. Tuo on hyvää, samantapaista olen joskus tehnytkin. Pitäis tämä nuorisokin saada vähän enemmän lihansyöjäksi :) Tupperin silppuria en ole nähnyt aiemmin, varmaan tosi kätevä.

    VastaaPoista
  7. Oivallinen kapine tuo silppuri, en ollut kuullutkaan. Monesti laitan sipulin lohkoina tai kokonaisena kun ei jaksa itkeä :). Karppaamisesta en ollut myöskään kuullut, ennen kuin työkaverini alkoi "harrastaa" sitä.
    Kiitos file-vinkistä, pitää kokeilla heti nous´viikolla.

    VastaaPoista
  8. Tuksu: Liha tulee meheväksi ja mukana on kastike :)
    Leikkuri on sopivan pieni, eikä siihen montaa sipulia mahdu. Täällä asuessa en ole yksiäkään kutsuja järjestänyt mutta aina olen valmis menemään kun kutsu johonkin käy :)
    Tupperin tuotteilla ei ole enään sellaista takuuta kun joskus oli. Olen vaihtanut Äitini 20v vanhan kulhon uuteen kun oli hilseillyt pohjasta, nyt on tiukemmat säännöt.

    Kiitos samoin sinne Teille ♥


    Seijastiina: Nyt on hyvä syödä oikein luvan kanssa ja kerman :D
    Kukkakaalijauheliha vuoka kuulostaa hyvältä, kiitos vinkistä :)


    Liisa: Kannatta kokeilla :) Samoin tuota Sejastiinan ohjetta on varmasti hyvää ♥


    Anja:Meillä kaikki syö onneksi lihaa, kalan kanssa onkin sitten toinen juttu :)
    Mielestäni silppuri on hintansa väärti :)

    Markka: Silppurihan on oikeesti yrtteille mutta sipuli menee myös kätevästi, ilman kyyneleitä :)
    Karppaaminen alkaa jo tuntua ihan mukavalta kun on olo kohentunut, kaupassa joskus katsovat oudosti kun haen kaikki rasvaisemmat tuotteet kun muut hakee kevyemmät :D
    Herkullisia hetkiä ♥

    VastaaPoista