Lukijat

tiistai 4. marraskuuta 2014

Pikkuisen alkaa jo jouluttamaan :D

Ehkä vähän saakin kun ollaan jo marraskuun puolella. Viikonlopun askartelut lasten kanssa sai minuun vähän potkua omien juttujeni kanssa :)


Mustikanvarpuja tuli kerättyä taas vähän liikaa, saivat paikan tuulikaappi/eteisestä. Kesällä kirpparilta ostettu ruutulasipurkki toimii nyt maljakkona.


Ovikranssi onkin tänä vuonna ihan erilainen niin muodoltaan kuin aineksiltaankin. Mustikanvarpuja ja kanervan oksia, muutama "kristalli" ja rusetti  se on siinä kaikessa vaatimattomuudessaan :)

Hakkuulta löytyi myös komeita männynoksia, niistä teen ison kransiin autotallin oveen. Tosin en kyllä vielä tiedä koska sen teen mutta ainakin on suunnitelmissa jo :)


Mukavaa viikonjatkoa ♥

11 kommenttia:

 1. ♥Todella kauniita! Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
 2. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Kiva karanssi, erilainen. Mustikanvarvut on siitä hyviä, että ne kestää maljakossa kuivillaan vaikka koko talven ja jos laittaa veteen, ne alkavat kukkimaan.

  VastaaPoista
 3. Näinhän se on :) Mietin laitanko vettä purkkiin vai en, ajattelin juuri tuota silmujen aukeamista. Oksissa on isot silmut, hauskaa jos alkavat lehtiä pukkaamaan :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis ovikoriste! Mustikanvarpuja suunnittelen ensi viikolla hakevani maljakkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itseasiassa idea kranssiin tuli Sinulta, huomasin ettei aina tarvitse olla pyöreä :) Varvuissa on isot silmut, toivottavasti lehdet puhkeaa olisivat kauniit maljakossa.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos :) Aina on ollut sama pyöreä malli, vaihteeksi erilainen :)

   Poista
 6. Voi kun ovat kauniita nämä molemmat. Joulu tuntuu tulevan tänäkin vuonna :)

  VastaaPoista