Lukijat

tiistai 30. syyskuuta 2014

Tämän syksyn viimeiset säilömiset on tehty.

Kaikki tuntuu olevan säilötty, jääkaappi ja pakastimet pursuaa :) Puolukat olen jo monen monta vuotta keittänyt, ihan vaan tilkka vettä ja sopivasti maistellen sokeria.


Laitan soseen pussiin ja litistän litteäksi, näin ei mene paljoa tilaa pakastimesta. Meitä kun vaan kaksi syö puolukkahilloa niin en tee kovin suuria pusseja, loput mitä sulatetusta jää laitan purkkiin on sitten valmiina sulana, puolukkahan säilyy. Tänä syksynä olikin marjat ja omenat erityisen meheviä ja makeita, sokeria ei tarvinnut laittaa paljoa vaikka olen enemmän makean ystävä. Voisihan puolukat vaan survoa ja laittaa purkkiin mutta olen syönyt sitä laatua lapsena niin paljon että opin aikuisena uudestaan nauttimaan puolukan mausta :) Ainoat marjat mitä en syö on hilla ja karpalo, tuskin karpalot ovat niin makeiksi tulleet että voisin niitä pistellä suoraan suolta, molempia tykkään kerätä onneksi Miehelle maistuu :)

Mukavaa viikkoa ♥

7 kommenttia:

 1. Tipun kanssa täällä klo 5.38 lueskellaan.. :D
  Mukavaa viikkoo vuan sinnekki :)

  VastaaPoista
 2. Kiva on pakasteesta noita marjoja popsia.
  Meillä kans' pakaste pursuaa.
  Mukavia syyspäiviä sinne teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omat puolukat ovat paljon parempia kuin kaupasta ostetut, käy melkein kaikkien ruokien kanssa kun ei ole liian makeaa :)

   Samoin kiitos Teille myös ♥

   Poista
 3. Mikäs on talvella pakasteesta noita herkkuja ottaa.Mukavaa lokakuuta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ainakin riittää puolukkahillo, tuili vähän liikaa laitettua :)

   Kiitos samoin Sinulle :)

   Poista
 4. Kyllä pakasteet on aina syksyisiin täynnä. on aina katsottava miten saa pienempään tilaan marjat mahtumaan kyllä onki aika kiva systeemi miten laitoit puolukat.Minä tykkään kovastin puolukoista:)

  VastaaPoista