Lukijat

maanantai 9. kesäkuuta 2014

Viikonloppu Kutalassa

Mentiin mökille vasta lauantai aamuna kun Mies kotiutui Pojan kanssa Suomussalmelta perjantai iltana.
Vähiin kävi tekemiset kun kättä piti lepuuttaa, jotain tein kuitenkin. Onneksi oikea käsi toimii :)


Liiterin seinällä roikkui, on roikkunut vuosikausia, Miehen 12-vuotiaana tekemä tuoli. Jossain vaiheessa oli maalattu punertavaksi, alkuperäinen väri oli sininen. Kälä kälä käteen ja


suihkuttelemaan kuparia pintaan. Lopullinen paikka on vanhan puistohortensian alla, siihen voi istahtaa varjoon ja hengähtää välillä :)


Alku keväästä tyhjensin vanhan kivikko kukka röykkiön, isoja kiviä oli Anoppi siihen rahdannut.


Kaikki mehitähdet olin jo vuosia sitten siirtänyt kasasta muualle kun on pitänyt tuo röykkiö uusia, en vaan ole saanut aikaiseksi. Tuohon mullan päälle levitimme kuitukankaan, siihen se sitten tyssäsi se homma taas käden takia. No mullat on valmiina ja kivikkokukkia haetaan ens viikonloppuna, Mies lupasi istuttaa jos hankalaksi minulle käy. On se sitten vaan mukava Mies  ja vielä tykkääkin puutarha hommista ♥Minja ja Kuutti tulivat Papan kanssa ongelle. Kuutti testasi uuden, Angry Birds, onkensa ja kohonsa. Tein Minjan nukelle talvella vaatteita niin Kuutti sai tasapuolisuuden vuoksi oman ongen :) Sitkeitä onkijoita, kala ei tullut kuin muutama mutta sitkeästi piti laiturilla onkea uittaa ♥

10 kommenttia:

 1. Minullakin on joskus ollut kaksi tuolla samalla mallilla tehtyä tuolia. Isäni tekemiä, mutta ole ilmeisesti jossain muutossa ne hävittänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo malli taisi olla silloin joskus se perusmalli, aika laho tuoli jo on mutta ehkä se vielä kestää :)

   Poista
 2. Eks noita ollu kaks…taidan sotkee joihinki muihin tuoleihin...

  VastaaPoista
 3. Aivan kivan näköinen tuoli ja ja leppoisaa on istua siinä . No on hyvä että muutama kala sentään tuli, seuravan kerran sitten enemmän :)

  VastaaPoista
 4. Luulen että onki kelluu järvessä vaikka kalaa ei tulisikaan, se onkiminen on muuten vaan mukavaa :)

  VastaaPoista
 5. Hieno puutarhatuoli, hyvällä mallilla tehty. On siinä kukkpenkissä vielä rojektia mutta tuollaiset rojektit on kivoja. Toivotaan, että käsi kestää! Iloista kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ennen vanhaan osattiin tehdä tyyliä ja kestävää. Nyt on sellaiset rohdot että pää on välillä sekaisin mutta ei se mitään pääasia että särky lähtee :)
   Kiitos, iloista kesää Sinullekin :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos, vähän on jaloista pehmennyt mutta kestää vielä istumista :)

   Poista