Lukijat

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Löytöliiterin ale, ale, ale.............

Kerrankin olin Löytöliiterin alennusmyynnissä heti ensimmäisenä  ale päivänä, en kyllä sieltä oikein mitään "järkevää" löytänyt. Alennukset -50% mutta tuntui että lähtö hinnat olivat nousseet.


Miehelle eväskassi, se oli tarpeellinen, mökille kalakuvioinen maljakko/tuikkulyhty, saunakammarin somisteeksi, pitsikuvioisia kupinalusia jos satun niistä jotain askartelemaan, ah niin ihanan vadelman tuoksuisia nestesaippuoita ja kaksi jalkapalloa jos innostun sementtipalloja tekemään :)
Siinä ne minun ostokset. Satumetsään katselin uusia hahmoja mutta olivat jo lähtöhinnoiltaan sellaisia että odottelen vielä jos hinnat laskisivat. Parkkipaikka täynnä autoja ja myymälä täynnä ihmisiä, miltei kaikilla kärryt täynnä, olivat ilmeisesti löytäneet edullisia tavaroita.

Kiitos hömpöttely seurasta Sanna, oli jälleen mukava hömpötellä ♥


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ♥

8 kommenttia:

 1. Mulla oli niin köyhät ostokset, ettei niistä saa ees postausta tehtyä :D No, esitttelen noita kupinalusia joku päivä niissä korteissa :P

  Kiitos Äite kun olit työntämässä kärryjä ;D <3

  VastaaPoista
 2. Aina ei onnista löytööjen tekeminen ostoksilla.

  VastaaPoista
 3. Hyvät löydöthän sieltä tuli tehtyä! Minä en vielä ole alennusmyynneille 'päässyt' ja nyt on flunssa esteenä. Eikä täällä taida tällaisia löytöliitereitä ollakkaan, harmi. Sementtipallot kuulostaa mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi jotain löytyi ettei ihan turha reissu ollut :)
   Toivottavasti flunssa on jo paranemaan päin, onneksi ei ole helteitä silloin flunssa olisi tuplaten kamalampaa :)

   Poista
 4. Löytyihän sieltä jotain mielenkiintoista ja tarpellista. Kiinnostaa minuakin ne sementti pallot. täytyy seurata kun alat niitä tekemään :)

  VastaaPoista
 5. Sementtipallo inspiraatiota odottelen :)

  VastaaPoista