Lukijat

maanantai 9. elokuuta 2010

Mökin verannan uusi ilmeMökin veranta sai keväällä uuden värin, muutaman vuoden se olikin turkoosi. Tipukin on tullun mummulaan uusi "reppu" olalla. Mummulakyltti ei ole ihan totta, vaikka olisi kyllä mukavaa toimia ohjeen mukaan :D Kyltti lähti matkaan Kontiomäen shelliltä kun ajeltiin Suomussalmelta kotia kohti, ovenpielestä sille löytyi sopiva kolo.

5 kommenttia:

 1. Ihana ilme! *sanoo vaaleanpunaisen vankkumaton kannattaja:)*
  Onko tuo ihana mökki siis Suomussalmella?? Jos, niin IHANAA!
  *Koillismaalla yli 40 vuotta asuneena huokaisee ihastuksesta*
  Onko sinulla pitkä matka tuonne mökillesi? höh! utelias olen.. anteeksi.
  Mukavaa viikon jatkoa sinne! ja kiitos kivasta kuvasta:)
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Tuksu: Tykkään kanssaverannan uudesta ilmeestä, piristää kummasti. Tämä veranta on Vammalan nyk. Sastamalan aluella, meiltä matkaa reilut 80km.Mökki rakennettu v.-50. Suomussalmella on sellainen, ns. eräkämppä, hankittiin paikka 80-luvun puolenvälin paikkeilla. Suomussalmeen on matkaa sellanen 650 km joten en siellä käy kun kerran kesässä, automatkalla jalat turpoo ja takapuoli puutuu :D Mies on kevään ja kesän aikana käynyt 5 kertaa ja taas loppukuusta menee rakennushommiin. Eläkepäiviksi tekee sinne mökkiä, nyt siellä on aikas heikonlaiset asumukset :) Lähempänä olevalla mökillä olemme joka viikonloppu.

  VastaaPoista
 3. Juuri tuon pitkän matkan vuoksi me luovuimme Kostonjärven mökistä. Matka osottaui liian pitkäksi :(
  Kiitos, kun vaivauduit hiukan "avaamaan" mulle, kun outona tupsahdin vieraaksesi:)
  tuksu

  VastaaPoista
 4. Sanna-Mari: Nyt ei oikein ymmärrä :D, mutta ei se mitään.


  Tuksu: Minä olen huono autossa istuja pitkillä matkoilla, kerran kesässä sen kestää. Eläkkeellä sitten voidaan mennä pitemmäksi ajaksi että kerkiää palautumaan :D Erityisesti pidän Suomussalmen mökistä sen vuoksi ettei siellä ole sähköä eikä tule. Aurinkokenno laitettiin tänä kesänä ja se riittää että voi tehdä käsitöitä kunnon valossa :D :D

  VastaaPoista