Lukijat

keskiviikko 11. elokuuta 2010

Luonnon ihmeitä


Kuinka kaunista taidetta luonto tekeekään. Mies on keräillyt metsästysreissuiltaan erilaisia "luonnonihmeitä".Keräilemme niitä makuuaitan seinustalle, aika hauska on tuo toiseksi viimeinen kuva. Siinä isännän "seita" vartio aittaa :D Kaikki poron ja hirvensarvet keräillään myös talteen. Luonto on niin karua ja kaunista, aivan erilaista kuin täällä "etelässä". Viikko menee leikiten luonnosta nauttien ja vaan ollessa mutta jos pitäisi monta viikkoa olla niin kyllä jotain näpertämistä pitää keksiä :D

7 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä. Noita keräilin itsekin Koillismaalla asuessa. meillä oli olohuoneen seinällikin yksi hieno löytö, sitä "paikalliset" naureskelivat...ja kertoivat, että heillä tommoset ruukataan panna pesään:)
  Muutossa sekin aare "hävisi" Muistot vaan on jäljellä:)
  Kun syysretken pohjoiseen teemme, keräilen ainakin kiviä itselleno sieltä. Hämeessä ei ole niin kauniita kiviä, kuin siellä. Kissat ja pöllöt löytyvät niistä ihan itsekseen...
  Mukavaa illanjatkoa sinne
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Tuksu, paikalliset eivät osaa antaa kaikille löydöille arvoa, he katselevat niitä ihanuuksia kaikenaikaa. Iltoja sinnekkin :D

  VastaaPoista
 3. Hahaa, muistu mieleen kun Iskä keräs mulle niitä kelottuneita oksia ja suurin osa tippu peräkärrystä johki välille Suomussalmi-Tampere :D :D No, tulihan niitä kolme mulle saakka. Kauniita on ja visusti rautalangalla meidän patiossa.

  VastaaPoista
 4. Sanna, joo iskä oli heittänyt ne kelon oksat peräkärryyn ja ihmetteli Kostamustiellä, kun katsoi peräpeiliin,mistähän noi oksat sinne tielle ilmesty :D :D Meillä on kanssa yksi oksa enempää niitä ei sitten tänne asti tullutkaan, voi olla että joku kulkija manaili siellä tiellä niitä oksia :)

  VastaaPoista
 5. Tuula: tulin pahoittelemaan. Sähläsin sen uuden systeemin kanssa, poistin koko jutun VAHINGOSSA. Siinä meni sun kiva kommenttikin samalla. Anteeksi ja pahoittelut. ONNEKSI ehdin nähdä sen.
  Maalaminen on kivaa. Aika usein itsekin sekoittelen noita värejä ihan itse. Kuten esim. Pilvilinnan seinustan lehdykät ja korit, sen maalin sekoittelin..viimeisimmäksi.
  Palataan tutkalle
  tuksu

  VastaaPoista
 6. Tuksu:Ei mitään hätää vaikka poistit jutun, täältähän näitä juttuja tulee :D :D

  VastaaPoista
 7. On kyllä kaunista taidetta luonnosta! Mulla kans tarttuu matkaan, jos näkee jotain erikoista luonnossa. Tossa aiemmassa postauksessa oliki hauska mummola kyltti! Sopis kyl Ronjankin mummulaan semmonen teksti, ku käy sielä hemmoteltavana :)

  VastaaPoista