Lukijat

torstai 29. tammikuuta 2015

Haaste

Kiitos, Elämää Onnenpähkinästä sain 7 kysymystä  haasteen ja koitan nyt vastailla parhaan kykyni mukaan:)Haasteeseen kuuluu vastata näihin kysymyksiin ja keksiä itse uudet 7-kysymystä ja lähettää haaste eteenpäin.

1. Oletko keittiön hengetär ja mikä on bravuuriruokasi ?

Tuskin mikään keittiönhengetär olen, tykkään laittaa yksinkertaista kotiruokaa. Bravuuriruoka on ehkä, sinappihuntuiset porsaan ulkofileepihvit. Tuo sinappihuntuiset on oma keksimä nimi, kaalikääryleet ovat toinen ns bravuurini :)


2. Mitä harrastat ? Muuta kuin bloggaamista ?

Neulon,virkkaan ja keramiikka on ykkösharrastukseni talvisin ja keväisin. Keväällä laitan siemeniä itämään ja kasvatan melkein kaikki kesäkukat itse. Kesä kuluu puutarhatöissä.3. Unelma-ammattisi lapsena ja miten haaveelle kävi ?

Ehkä se oli siihen aikaan joka pikku-tytön unelma, sairaanhoitaja tai lentoemäntä. Vanhempana haaveilin puutarha-alasta mutta se hiipui  ajanmyötä sekin .
4. Sisustuksesi kulmakivet ? Värit, materiaalit, tyyli- vai jokin muu ?

Vuodenajan mukaan, talvella tummempaa ja kesää kohti vaalenee. Pieniä värikkäämpiä yksityiskohtia sinne tänne. Bligblingiä sopivassa suhteessa.5. Millainen on musiikkimakusi ja onki sinulla lempiartisteja?

Samuli Edelmannia ja Haloo Helsinkiä kuuntelen mielelläni, oikeastaan kestän kuunnella kaikki mitä radiosta tulee.  Yleensä musiikin kuuntelu rajoittuu autoon, siellä on aina musiikki soimassa.6. Jos saisit valita, millä vuosisadalla tai vuosikymmenellä eläisit, minkä valitsisit ja miksi ?

Ehkä se olisi 1900-luvun alku, en kyllä tiedä miksi. Muoti oli kyllä aikas mahtava, pitäisi vaan olla pitkä ja hoikka, enkä ole kumpaakaan.7. Pakopaikkasi- onko sinulla sellaista ja jos on, niin mikä ?

Varsinaista pakopaikkaa ei ole, irtaudun hetkestä keramiikassa ja käsitöitä tehden. Mökkejä en pidä pakopaikkoina, Pyhäniemen paikka on siitä kyllä mukava kun siellä voi viikon vaan olla ja lötköillä. Juuri ja juuri kestää sen viikon  toimettomana olon. Siellä ei ole ns. mökkien "velvollisuuksia".Pitäisi keksiä 7 uutta kysymystä mutta nämä ovat niin hyvät että jatketaan näillä.


Haastan seuraavat blogit:

Anja Säteitä ja häivähdyksiä
Meeri Meerin näpertelyä     
 Sanna Räpellystä                 
 Sari Sukkasillaan                 
Anne Elämäni mietteet       
Timanttu Iloa itse tehden     
Beate Varjoista valoon       


Mukavaa loppuviikkoa ♥
10 kommenttia:

 1. Oi hyvän näköiset kaalikääryleet, en ole kyllä itse tehnyt koskaan. Mukavaa loppuviikkoa:)

  VastaaPoista
 2. Olipas kivasti kuvitettu nämä vastaukset. Kiitos, tartun haasteeseen sopivana hetkenä :)

  VastaaPoista
 3. Pistetään kysymykset mietintämyssyyn, jossain vaiheessa koitan saada vastauksia aikaaseksi :)

  VastaaPoista
 4. Kivasti olet vastaillut kysymyksiin :)

  VastaaPoista
 5. Kivasti olet vastaillut kysymyksiin :)

  VastaaPoista
 6. Kivasti olet vastaillut kysymyksiin :)

  VastaaPoista