Lukijat

maanantai 28. lokakuuta 2013

Keisari ressukka

Eilen illalla oven vieren penkillä odotti tällainen näky.Keisari oli joko saanut selkäänsä joltain kollilta tai pudonnut johonkin kuraojaan, surkelta kaveri kuitenkin näytti ja oli yltäpäältä kurassa.


Ulkona ensin pesi itseään tunnin verran ja halusi sisälle, odotteli sohvan vieressä että sain pyyhkeen laitettua sohvan suojaksi. Sitten jatkui peseminen ja lopuksi meni kerälle nukkumaan.
Kumpa osaisi kertoa mitä tapahtui, ulkoisia näkyviä vammoja ei olla huomattu. Keisari näytti siltä että sitä olisi oikein kunnolla riepoteltu kurassa.
Voi meidän pientä ressukkaa ♥

7 kommenttia:

 1. Voi ressukkaa!
  - kumpa asialla ei ole ollu kukaan kaksjalkanen...

  VastaaPoista
 2. Voi toista,hyvä kun pääsi turvapaikkaan:)

  VastaaPoista
 3. Voi ressukka parkaa, mitähän lie käynyt kissalle.
  Nyt se onneksi nauttii lämpöisessä sisällä ja lepää ♥
  Hyvää uutta viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Keisari on taas oma itsensä ja pessyt kurat pois :) Työkaveri epäili että auto olisi roiskassut kuravettä päälle. Keisarilla on tapana piiloutua tienpenkalle jos auto sattuu tulemaan ja siinähän on mutakylpy mahdollinen. Yön nukkuin pyyhkeen päällä ja aamulla oli ihan normaali, päivällä jo kyttäsi lintuja :D Taisi ylpeys saada kolauksen kun joutui kotiin tuollaisessa kunnossa tulemaan ♥ Kiitos kaikille kommenteista :)

  VastaaPoista
 5. Voi toista! Mutta miten ihmeessä ootte saanu sen odottamaan pyyhettä, ennen kuin loikkaa kuraisena sohvalle??? Voisin opettaa meidänkin kissat :D

  VastaaPoista
 6. Voi pientä.♥
  Tavallisetihan maaliskuussa on ne kovat tappelut kissoilla, mutta on niitä kaksijalkaisiakin jotka vihaavat kissoja.
  Meillä oli entinen naapuri sellainen.

  VastaaPoista