Lukijat

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Saappaita valettuna

Aikuisten saappaatkin pysyivät hyvin ryhdissä.Aluksi ajattelin saappaat punaisiksi mutta väri ei jostain syystä tarttunut, niistä tuli sitten siniset :)Nämä ovat siellä Räpeltäjän portinpielessä, lainasin kuvan kun en hoksannut taaskaan itse kuvata :)

Lasten saappaat teen vielä itsellekin, varastossa on vielä yhdet saappaat :)

10 kommenttia:

 1. Ihania noi saappaat! Oletko tehnyt ne ihan wanhojen saappaiden sisään ?
  Saako ideaa kopsata?
  Noi lisi ihanat kenen vaan portinpielessä :)
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Vanhojen saappaiden sisään vaan betonia, ensin voidellaan ruokaöljyllä saappaan sisusta sitten betoni sisään ja annetaan kuivua. Ilmoista riippuen kuivumis aika, kyllä sen huomaa kun saapas on kova. Wanhan Mummulan pihaan sopisi saapas poikineen :)

   Poista
 2. Voihan räkä että nää on hienoja! Tais muute siellä Porvoossa kun olin viime kesänä, niin joku myydä tollasia...vai muistankohan ihan väärin. Mutta niitä ei oltu maalattu. Maalatut on kyllä mun mielestä kivemmat...tai jos sais sammaleen niihin kasvaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Jos sivelisi niihin piimää eikä maalaisikaan niin ehkä sammal kasvaisi :)

   Poista
 3. Mie haluaisin kans tollaset saappaat! Kukkaruukulla siihen varteen koko, että saa kukan hyvin istutettua! Ainut ongelma on se, että en ole löytänyt saappaita, mihin tekisin ne. Kotona on vain kahdet hyväkuntoiset saappaat. Löytysköhän kirppareilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan valu hommiin, kirpparilta olen saappaita löytänyt. Huonommatkin käy :) Kukka idea on hyvä, eipä tullut mieleen :)

   Poista
 4. Nuo saapaat ovat hienot...tytärkin on tuollaiset tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska yksityiskohta puutarhassa ja kiva niitä on touhuilla :)

   Poista