Lukijat

torstai 29. marraskuuta 2012

Viimeinen "teos" uunista ulos :)

Tänään oli keramiikassa viimeinen ilta tänä vuonna, tammikuussa taas jatketaan ja poltetaan, lasitetaan ja poltetaan kuivamaan jääneet jutut :) Olenkin ollut , loppujen lopuksi, ahkera koko syksyn.


 Vähän näyttää linttaan astutultaedestä näyttää paremmalta, nauhat vielä ja valmis on :) Lasitus onnistui yli odotusten, jokohan olisin oppinut lasituksen niksit :) Ulkona on kengälle paikka, minun mielessäni, mies ei vielä tiedä että tarvitaan hänen apuaan :D

Ulkona lumen hilse maassa , -6 pakkasta ja jäätävä tuuli, hrrr. Toivottavasti kosteus loppuu ja saataisiin  valkoista maahan :)

Mukavaa loppu viikkoa ♥

11 kommenttia:

 1. Lasitus onnistunut, hieno on! Istuttaisin jotain kasvamaan tuohon jalkineeseen..... vihreää ja punaista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen itse tosi hämmentynyt tuloksesta :) Taidan laitta vasta keväällä kengän ulos ja istuttaa siihen jotain siemeniä :)

   Poista
 2. Hauska kenkä :) Juuri sopivan värinen ja vaikken laskituksesta mitään tiedäkään, näyttää tosi onnistuneelta, kiiltää niin hienosti! Kylmältä tuntuu nämä pakkaskelit pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täällä myrskyää niin että oli vaikeuksia päästä kotiin :)

   Poista
 3. Voi miten hieno kenkä.Hieno idea tehdä savesta.

  Teillä onkin tapahtunut siellä jos monenlaista.Iloa ja suruakin.Onnea pienelle pojalle ja mummolle.

  Samanlaista ilmaa täälläkin.Kylmää on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meille on tapahtunut koko elämän kirjo pienellä aikaa, viikko sitten tuli vielä suruviesti että Ystävä on kuollut.

   Poista
 4. Kiva kenkä! Varmaankin laitat kuvaa siitä myöhemmin, kun olet saanut sen paikoilleen. Täälläkin kattopellit ovat natisseet liitoksissaan myrskytuulen armoilla. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Laitan kuvaa mutta vasta keväällä ellen hukkaa kenkää ennen sitä :) Kyllä luonto näyttää meille nyt voimansa, avuttomina katsellaan.

   Poista
 5. Oi miten hieno kenkä.Mukavaa viikonloppua Tuula ♥

  VastaaPoista
 6. Hienon näköinen kenkä.
  Olet taitava.♥
  Täälläkin on -3 ja lunta tuiskuttaa.
  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista