Lukijat

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Mukava viikoloppu takana :)

Lauantaina vietettiin askartelupäivä, molempien tyttärien, miniän ja Riittiksen kanssa. Minulta oli askartelu aiheet vähissä joten pidin vaan muuten seuraa ja virkkasin :)


Meinasi olla virkkaus vaikeata kun puhuminen ei mennyt yksiin virkkauksen kanssa, jouduin muutaman kerran purkamaan kerroksia :D Lauantai iltana sitten kotona sain liinan valmiiksi. Liina meni  Emmin ja Juhan keittiön pöydälle :)

Sunnuntaina oli sitten "suuri päivä", peräkonttikirppis Keskustorilla. Molemmat tyttäret ja miniät mukana kolusimme tarjontaa, joka oli pienoinen pettymys. Hirveästi ihmisiä ja hinnat ovat toisilla käsittämättömiä, ei kiva. Jotain kuitenkin tuli mukaan.  


Itselleni löysin nahkaisen laukun, 3e. Suomussalmen mökille kaksi poppanaliina yhteensä 3,5e. Kynttilänjalan, jos vaikka kivoja kippoja siihen löytyisi, 2e. Ihan turha reissu ei siis ollut :)

Lauantaina ennen Nokialle askatelemaan menoa kävin nuorimmaisen kanssa Ikeassa ja sieltähän löytyi vaikka mitä . Tytär täydensi keittiötään kiitettävästi kun rahapussi oli mukana, siis minä :D


Mukavaa alkavaa viikkoa ja nautitaan kevään tulosta ♥

7 kommenttia:

 1. Askartelut pitää ottaa taas joku kerta uusiks :)

  VastaaPoista
 2. Aivan IHANA pitsiliina!

  Hienot ovat kirppislöydötkin..:)

  VastaaPoista
 3. Ihania kirppis löytöja ja niin kaunis liina:))

  VastaaPoista
 4. Ihana koko postaus! Hyvää alkanutta viikkoa halauksen kera!

  VastaaPoista
 5. Pitsiliina koristaa hienosti meidän pöytää :) Väri sopii hyvin verhoihinkin. Tuli heti kodikkaampaa. Kiitos ♥

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista :) Virkistävä ja pikkuisen väsyttävä viikonloppu oli, alkaa näköjään ikä painaa :D

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis liina ja ihanan värinen. Ja kirpparilöydötkin hienoja. Täälläkin taitaisi olla viikonloppuna torilla peräkonttikirppis, jos muistan niin voisikin käväistä :)

  VastaaPoista