Seuraajat

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Tänään ajattelin laittaa ihan oikeaa ruokaa

Otsikko siksi kun kahden  ollessa ei tule ihan säännöllisesti tehtyä alusta asti ruokaa, vaikka joka päivä syömmekin kotona :)


Lihamureketta kanttarelli sydämmellä ♥  Tuohon "kansi" päälle ja uuniin, nam.

Keramiikastakin tuli vähän valmista vaikka takkuista on ollut.


Viinipikari ja takkuisen näköinen jänis :D Satumetsä saa taas asukin.

Viikko sitten laitoin ensimmäiset siemenet multaan.


Alkaahan sieltä vähän vihreää näkymään, kun oiken tarkkaan katsoo :)


12 purkkia laitoin, näin alkuun, Lobeliaa. Valkoista Lobeliaa ei ole kaupoista löytynyt, etsintä jatkuu.


Mukavaa viikonloppua ♥

ps. Kuvatila alkaa olla lopussa enkä tiedä kuinka saan sitä lisää, helposti :)

12 kommenttia:

  1. Varmaan on maukas lihamureke,samoin mukavaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosi hyvää, kanttarellit tekivät hyvän maun :)

      Poista
  2. Nam, mikä mureke!
    Mä taisin ostaa näppärästi lisätilaa Bloggerista...oli helpompi ratkaisu, kun uuden blogin perustaminen, eikä maksanut kun jonkun euron.
    Mukavaa viikonloppua sinne
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulin että se on hankalaa, mistähän sinne bloggeriin pääsee :)

      Poista
    2. Tää blogisysteemi on se Bloggeri :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kanttarellit sopivat hyvin murekkeeseen. Taas on yksi syy kerätä niitä kesällä :)

      Poista
  4. Kaikenlaista mukavaa olet puuhastellut! Minäkin tykkään tehdä kotiruokaa. Tuo lihamureke kuulostaa herkulliselta! Ihanat keramiikkatyöt ja kylvökset!

    VastaaPoista
  5. Voi että, siellä on jo kylvöjä tehty, minulla taitaa jäädä tänä keväänä tekemättä, ei aika riitä. Tosi ihana tuo pikari ja pupukin niin sopiva satumetsän asukiksi :) Minäkin tein vastikään lihamureketta, tosin ilman kanttarelleja, tuo näyttää hyvältä.

    VastaaPoista
  6. Upea mureke ihan tuli vesikielelle.
    Minunkin pitäisi jo aloittaa nuo kylvä hommat.

    VastaaPoista
  7. Mitä kaikkea sinä tuohon kanttarellisydämeen laitoit? ja teitkö ihan peruslihamurekkeen ja siihen sitten tuon sydämen vai ihan pelkän jauhelihan sisään tuon sydämen? tahtoo tuota herkkua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavallinen lihapullataikina ja sisälle pakastimesta otettua kanttarelli-sipuli "mössöä". Tuohon päälle laitoin vielä lihapullataikinaa että ne kanttarellit ovat n. sydämenä :)

      Poista