Lukijat

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Päätin että Siilit heräävät nyt horroksestaan


Vaikea keksiä mitä Joulukranssin tilalle tähän aikaan vuodesta laittaisi. Päätin sitten että Siilit saavat nyt olla ovessa Pääsiäiseen asti :D Voisihan niille laittaa vielä valot kun illat ovat niin pimeitä, paristo valot ovat kätevät ne kun voi laittaa mihin vaan ja niitä on vaan 10 lamppua.Vaihdoin tänään olohuoneen verhot kun alkoivat  tummat verhot jo ahdistamaan. Nämä verhot löytyivät vaatehuoneen perukoilta, ovat 10 vuotta sitten ostettu edelliseen asuntoon :) Nyt ne ovat passelit tänne, on se vaan hyvä että olen keräilijä enkä ole näitä verhoja hävittänyt :D Pöytäliinat  vaihtuvat keväisempiin ja matto pitäisi hakea varastosta. Tänään aurinko sulatti oven edestä laatoitusta, tuli olo josko talven pahin selkä olisi taitettu. Tykkään kyllä talvesta mutta nuo kovat pakkaset alkoivat jo tuntua kohtuuttomalta :)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ja toivotaan että aurinko paistelee kun hiihtolomakin alkaa koululaisilla :)9 kommenttia:

 1. Siileille löysit kivan kodin.
  Kyllä tämä talvi on ottanut voimille, onneksi nyt tuo lumi alkaa pikku hiljaa sulamaan. Sait muuten ihanat kukat pojaltasi. Voi kunpa tuo meiän murkku vois mua joskus ilahduttaa :)

  VastaaPoista
 2. Suloiset siilet korista kurkistaakin..
  Hyvää ja aurinkoista viikkoa sinulle..:))

  VastaaPoista
 3. Onpas mukava idea siilit ovikoristeeseen, ihana koriste! Sinä jo kevättä laitat, kauniit verhot. Tarkoitus olisi minullakin viikon päästä saada kunnolla siivottua ja verhot vaihdettua, vihdoinkin.

  VastaaPoista
 4. Maiju: On kai aikaista laittaa siilejä tuonne kylmään, mutta ovat nyt siellä :D
  Päivällä oli nollassa nyt -3, ihan alkaa olla siedettävää :)
  Tarkennan vähän, Poika on tyttäreni, Räpellystä blogista Sannan, ei meijän pojat murkkuina kukkia äitelle tuonut:D Sannan Poika on 8v, meijän ensimmäinen lapsenlapsi ♥ Pojalla on pikku-sisko Tipu 2v♥


  Irmastiina: Huomasin taas että kyllä kirpparilta kannatti siilit ostaa, luulin etten tee niillä mitään ja nyt käyttöä löytyi :D

  Kiitos samoin, toivotaan että aurinko paistaa ja ihanasti lämmittää :)

  VastaaPoista
 5. Anja: Kyllä meni pitkään että minkäänlaista ideaa ovikoristeesta tuli, nyt olen tyytyväinen että ovessa edes jotain on :D Pakko on vähän laitella että jaksaa loppu talven :) Olohuone suorastaan valaistui verhojen ansiosta, mieskin pilkiltä tullessaan ihmetteli valoisuutta :)

  VastaaPoista
 6. Söpöt siilit:) Niiden kaveriksi sopis hyvin semmoinen kenkienpyyhintäsiili, joka meillä on tuolla oven vieressä jossain vielä nukkumassa talviunta:) Tosin, en mä siihen ole raaskinu kenkiäni pyyhkiä;)

  VastaaPoista
 7. Onpa suloiset siilit korista kurkistelemassa.
  Tulikin mieleen, että meilläkin pitäisi keksiä oveen jotain uutta. Sama kranssi on ollut paikoillaan pitkään...
  Verhot näyttävät kauniilta, keväisiltä! Iso puuarkullinen mullakin on vanhoja verhoja tallessa, joskin niitä aina laittelen kiertämäänkin, kun täällä nuo 6-ruutuikkunat ovat aivan erilaiset, kuin missään aikaisemmassa kodissa.
  Mukavaa viikkoa sinne, SielunSiskoni :)
  tuksu

  VastaaPoista
 8. Ihana ovikoriste tuli ♥
  Siilit on hellyttäviä ♥

  Kauniit keväiset verhot, minullakin on viininpunaiset, pitäs vaihtaa vaaleisiin, ihan kuin sinulla, ohuisiin, ihaniin :)
  Kun tästä vaan elolle kääntyisin enemmän, kurjan flunssan jäljiltä ja sais voimia :/

  Toivottavasti pakkaset ei enää tule ainakaan niin kovina, huomenna alkaa kevät, ihanaa, iloa sinulle ja mukavia kevät päiviä, lämpimämpiä ilmoja odotellessa :)

  VastaaPoista
 9. Possumamma: Niimpä sopisikin, meillä oli joskus sellainen mutta meni rikki. Sitä ilmeisesti käytettiin :)


  Tuksu: Aika vaikea keksiä tähän aikaan vuodesta sopivaa ovikoristetta.Jouduin lyhentämään noita verhoja, ihmettelin vaan kuinka korkeat huoneet meillä oli edellisessä asunnossa :)
  Tämä viikko ei ihan hyvin alkanut, eilen iski mahatauti ja luulin että täytyy sairaalaan lähteä. Tämän päivän olen ollut kotona ja nyt näyttää paremmalta. Ikinä en ole moista tautia kokenut :)

  Mukavaa viikkoa Sinullekin ♥


  Seijastiina: Onneksi ostin nuo siilit kirpparilta, näin niille tuli käyttöä :)
  Sattuipas mukavasti meilläkin oli viininpunaiset verhot :)
  Tänään ei aurinko jaksanut paistella mutta eiköhän se pian ala lämmittämään oikein kunnolla.
  Toivottavasti tämä mahatauti paranee äkkiä ja voimat palautuu :)

  Kiitos samoin toivottelen Sinulle :)

  VastaaPoista