Lukijat

tiistai 7. joulukuuta 2010

Yksi lampaantaljoista joita kaikki niin kovasti halusivat :D


Tämä talja on niitä kuuluisia Ikean taljoja, joita kaikki halusivat  :) Talja maksoi 10e ja niitä oli Ikealla 3500 kpl, myivät tunnissa loppuun. Onkohan päivän lehdissä ollut muuallakin juttu siitä kamalasta ryysiksestä jonka taljat aiheuttivat, Aamulehti ainakin kirjoitti niistä viime torstaina :) Ihmiset olivat suorastaan tulleet "hulluiksi" kahmiessaa taljoja, turvamiesten oli pitänyt puuttua rajuimpiin tapauksiin :) Meillä on taljoja kaksi, kiitos Emmin♥ Kyllä on ihmisten meno mennyt hurjaksi kun pitää kärry kaupalla haalia taljoja, ymmärtäisi jos olisi ruuasta kyse .

8 kommenttia:

 1. Ai, nämä on niitä kuuluisia taljoja, jota ihmiset oli repineet toistensa käsistä!Näin täällä uutisoitiin lehdessä.

  Kaunis on kyllä talja ja halpa!!

  VastaaPoista
 2. Voi hyvä ihme.Ihana talja,mutta että tapella siitä.

  Edullinen oli kyllä.

  VastaaPoista
 3. Mä kanssa lueskelin ihmeissäni sitä uutista taljatappelusta... Ja kohta ne on uudet tappelut käynnissä, kun alennusmyynnit alkaa...Huokaus:(

  Ihmiset osaa olla kyllä tosi röyhkeitä; mun äiti istuu pyörätuolissa, niin häneltä on viety vaatteita sylistä kaupassa, kun joku toinenkin on halunnut sen, jonka äitini on aikonut ostaa#!"#!"#!

  VastaaPoista
 4. Kympin???.. no eipä ollut paljon. Haluaisin myös taljan, mutta kun olen hintoja katsellut, on aina saituus iskenyt..:)

  VastaaPoista
 5. Liisa: Nämä taljat ovat vissiin jotain valio yksilöitä kun olivat niin haluttuja :D Talja on kyllä ihanan valkoinen ja pehmeä :)


  JaanaElina: En meinannut uskoa kun kuulin että siellä oli ollut kunnon rähinät :D Ihmisistä on tullut niin itsekeskeisiä että jyrätään kaikki alle kun jotain halvalla tarjotaan.Ymmmärsin että joku nainenkin oli huutanut kurkku suorana, oli kai turvamies poistanut liikkeestä :D  Possumamma: Minä en käy yleensä alennusmyynneissä juuri tuon ihmisten ahneuden takia :)
  Kummasti alkeellisemmatkin käytöstavat unohtuvat ale myynneissä, ajattelutapa tuntuu olevan, mulle kaikki ja heti. Toivottavasti Ikea oppi kerrasta kuinka seuraavan kerran moisen tapahtuman järjestävät :D

  VastaaPoista
 6. Irmastiina: Kyllä, kympin kappale maksoivat taljat. Täytyy sanoa että yllätyin laadusta, hyvä laatuisia ovat :) Muutama vuosi sitten ostimme pojan tyttärelle kastelahjaksi taljan ja se oli paljon kalliimpi ja oli kyllä isompikin. Mielestäni nämä taljat ovat vähän tavallista pienempiä :)

  VastaaPoista
 7. Onnea! Melkein kuin lottovoitto! kaunis talja, mutta sitä en ymmärrä, että pitää repiä naapurin emännän hiukset siinä samalla, kun kiskoo taljoja...
  Outo tapaus, mutta ihana talja!
  tuksu

  VastaaPoista
 8. Tuksu: Olen pohtinut tapausta "Ikean talja tarjous", enkä ymmärrä kuinka ihmisistä tulee sekopäisiä jonkun talja tarjouksen vuoksi :D Ollaan valmiita vaikka mukiloimaan toiset moisen vuoksi, huh,huh :)Hoidan taljoja nyt erityisen hyvin, on ne niin arvokkaita :D ♥

  VastaaPoista