Lukijat

sunnuntai 28. helmikuuta 2010

"Aaltovati"


Minun ikioma "aaltovati".

6 kommenttia:

 1. Tässä on kyllä hieno lasitus.
  Joko ne sun helmes on valmiit mitä teit keramiikassa?

  VastaaPoista
 2. Tämä on niitä harvoja ylpeyden aiheita. Helmet ovat "kai" jo poltettu,en tiedä lasitetaanko niitä. Loman jälkeen selviää.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Oletpa taitava käsistäsi, ja harrastat monenlaisia käsitöitä. Minäkin aikoinani harrastin monenlaista kunnes keramiikka vei minut kokonaan. Tässä aaltovadissa on mielenkiintoisen näköinen lasite. Keramiikassa lasittaminen onkin haastavaa, mutta ei pidä tuijottaa pinnan pieniin yksityiskohtiin vaan esineitä tulee tarkastella kokonaisuutena. Mielestäni käsin tehdyt esineet ovat aina kivan näköisiä ja tuovat hyvää mieltä arkeen aivan toisella tavalla, kuin marketin tavarat.

  VastaaPoista
 5. Hei Savipaja Peltoranta, kiitos kommentistasi.Minä olen harrastanut keramiikkaa n. 7v työväenopistossa. Opettajan on keramiikkataiteilija joten opetus on kohdallaan. Lasitus vadissa on kristalli keltainen ja se tekee kauniin jäkälämäisen pinnan. Lasitetta voi käyttää vain sisäpinnalle koska se valuu poltossa.Käsillä tekeminen on minun "elämä", savityöt rajoitetusti 1x viikossa, savityöissä rentoutuu se on kovin terapeuttista :) Työt vähän häiritsee harrastuksiani.Sinulla on upeita töitä, olen aiemmin käynyt katselemassa.

  VastaaPoista
 6. Kritalli lasitteisiin en ole koskaan tutustunut. Haaveilen kyllä aina että jonakin talvena käytän koko talven kidelasitteiden tekemiseen ja laitan kidelasitteet kesän näyttelyn teemaksi, ajan riittämättömyys on aina se ongelma. Mutta ehkä joskus sitten...

  VastaaPoista